Σκόρδο η συνταγή της φύσης - Stephen Fulder & John Blackwood. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiRmRMGqdusCUIhuGbV5bmJwNS9hGm4lZW7c6RJPNGHebhYYFlaEB0MJM4yWNIGXbcWLmr8e3lmalfo3TyVqs-dnQonINDaYIlGMTKb9WTwnCWWDc7OkgXcHdQIr5ZqyZBt9cbuUVASRVg/s72-c/Skordo+H+syntagi+tis+fysis+Stephen+Fulder+John+Blackwood.png' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


Skordo H syntagi tis fysis Stephen Fulder John Blackwood, Greek Books, Syntages

Το σκόρδο ήταν γνωστό ανά τους αιώνες σαν μια τροφή που δίνει ενέργεια και θεραπεύει. Οι συγγραφείς αυτού του βιβλίου δίνουν με λεπτομέρειες την ιστορία και την "παράδοση" του σκόρδου, από τις πρώτες γνωστές χρήσεις του στην αρχαία Αίγυπτο μέχρι και τη σημερινή δημοτικότητα του σαν ένα αξιόλογο φαρμακευτικό φυτό.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στη σύγχρονη επιστημονική και κλινική έρευνα (μέχρι και το 1990) που αφορά την αποτελεσματικότητα του σκόρδου στις καρδιοαγγειακές παθήσεις, στις μολύνσεις, στις μυκητιάσεις, στην πρόληψη του καρκίνου, κ.ά.

Εξετάζονται, επίσης, τα παρασκευάσματα του σκόρδου και οι δόσεις τους και αξιολογούνται τα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Συναρπαστικό και έγκυρο, το βιβλίο αυτό είναι το πιο πλήρες που έχει εκδοθεί μέχρι σήμερα γι' αυτό το αξιόλογο φάρμακο.

Μερικές από τις καταστάσεις για την πρόληψη και θεραπεία των οποίων συστήνεται το σκόρδο είναι:

* Καρδιοαγγειακές παθήσεις, υψηλή πίεση, μείωση της χοληστερίνης, των λιπιδίων και του σακχάρου του αίματος, θρομβώσεις, καθαρισμός των αρτηριών.
* Κρυολογήματα, βήχας, βρογχίτιδα, ιώσεις, μολύνσεις, εσωτερικές και εξωτερικές φλεγμονές, πεπτικά προβλήματα
* Καθαρισμός των πληγών μυκητιάσεις, έκζεμα, έρπης, ψείρες.
* Αντίδοτο δηλητηριάσεων χημική δηλητηρίαση, μέθη, δαγκώματα φιδιών, σκορπιών, λυσσασμένων σκύλων, εντόμων κ.ά..
* Πρόληψη του καρκίνου, φυματίωση, ελονοσία, πανούκλα.

Εκδόσεις: Διόπτρα 1992 | 174 σελίδες pdf |



mirror:



mirror:


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)