Το "Plug-In" SimpleReach Slide του WordPress τώρα για όλες τις ιστοσελίδες. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://1.bp.blogspot.com/-hay9lQt6ECg/ToGMcr938ZI/AAAAAAAAMQM/ehCicIfErnU/s72-c/SimpleReach%2BSlide.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
SimpleReach Slide, Blogger Help, Blogger Tutorials, Drupal, Tumblr, WebSite, Wordpress Tutorials

Ένα widget που υπήρχε στην πλατφόρμα του WordPress, πριν από λίγο καιρό η SimpleReach πρόσφερει αυτή την δυνατότητα & στις ιστοσελίδες Drupal, Tumblr, Blogger, αλλά & σε οποιαδήποτε άλλη μορφή.

Το Slide by SimpleReach σας δίνει την δυνατότητα να εμφανίζει τις σχετικές αναρτήσεις από την ιστοσελίδα σας σε ένα widget που «εμφανίζεται» στο κατώτατο σημείο της σελίδας σας.

Οδηγίες εγκατάστασης:


WordPress:

1.) Καταρχή θα κατεβάσετε το plugin στο ζιπαρισμένο αρχείο.


2.) Μετά θα κάνετε σύνδεση στο λογαριασμό σας Log π.χ. "yourdomain.com/wp-admin"
3.) Κατόπιν θα κάνετε "κλικ" στο Plugins -> Add New -> Upload
4.) Μετά την εγκατάσταση του plug-in θα πάτε στις ρυθμίσεις της σελίδα σας Settings -> και θα βρείτε το SimpleReach Slide μέσα στη λίστα από τα plug-ins σας & θα το ενεργοποιήσετε.
5.) Αυτό ήταν!!!!!

Drupal:

Θα βρείτε το node.tpl.php μέσα στο template σας & θα κάνετε προσθήκη το νούμερο που θα σας δώσει η SimpleReach Slide, στα σημεία που φαίνονται στην εικόνα.


Μέχρι να ενεργοποιηθει ίσως πάρει λιγάκι χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα

Blogger:

1.) Θα κάνετε σύνδεση στο λογαριασμό σας στο blogger.

2.) Κατόπιν θα πάτε Πίνακας ελέγχου --> Σχεδίαση --> Επεξεργασία HTML και θα πατήσετε το Λήψη πλήρους προτύπου για να έχετε backUp το template σας.

3.) Αφού κάνετε σύνδεση στο SimpleReach Slide θα σας ζητήσει να ανεβάσετε το αρχείο html του template σας & σε λίγη ώρα θα σας το δώσει έτοιμο να το ξαναφορτώσετε στο blogger με ενσωματωμένο το script του SimpleReach Slide.

4.) Τέλος θα πατήσετε ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΤΥΠΟΥ & θα κάνετε ανανέωση την σελίδα σας.

Tumblr:

Θα κάνετε σύνδεση στο λογαριασμό σας στο Admin section & "κλικ" στο 'Customize appearance' στη δεξιά στήληΘα πάτε στο Theme που βρίσκετε στη κορυφή της σελίδας.


Και θα κάνετε "κλικ" στο πεδίο που λέει 'Use custom HTML' από το μενού θεμάτων.


Τώρα, μέσα στο html σας θα ψάξετε να βρείτε με το γνωστό τρόπο ( Ctrl + F ) το και θα κάνετε επικόλληση το κώδικα που πήρατε από το SimpleReach. ( Δείτε εικόνα )


Τέλος θα πατήσετε SAVE & θα κάνετε ανανέωση τη σελίδα σας.


Other:

Για οποιαδήποτε άλλη σελίδα αφού πάρετε το κώδικα απο την SimpleReach θα τον κάνετε επικόλληση μέσα στο template σας.Οδηγίες για έμπειρους χρήστες:

Style: Functionality:

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)