WinX Blu-ray Decrypter (μαζί με το Κλειδί Άδειας Χρήσης - License Key). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaRYlWwrU9ursYBKomYwtB9QV43TdvsHKzJPsgyul2pZwnb49Cda7pxX6xSNpQCx-U1RhD3nr-6LSiVqzAVzVqwdDDkJipZQjgu4MNjngouYhRqKHFYOrqXMaPCt4KS0AICzlisL1PGJo/s72-c/WinX+Blu-ray+Decrypter.png' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


WinX Blu-ray Decrypter

Τo WinX Blu-ray Decrypter είναι σε θέση να αποκρυπτογραφήσει οποιοδήποτε δίσκο βίντεο με Blu-ray, ακόμα και αν είναι κρυπτογραφημένος με τα πλέον πρόσφατα AACS MKB v25, BD+ και BD-Live, κ.λπ., και να μετατρέψει 3D Blu-ray σε βίντεο 2D.
Με αυτό το πρόγρμμα, μπορείτε χωρίς κόπο να προστατεύσετε τα αγαπημένα σας Blu-ray από απώλεια ή γρατσουνιές.

Έρχεται με δυο μεθόδους αντιγραφής Blu-ray – Πλήρες αντίγραφο ασφαλείας Δίσκου και λειτουργίες αντιγραφής του Κυρίως τίτλου. Θα λάβετε έναν αποκρυπτογραφημένο φάκελο ή βίντεο HD M2TS στον σκληρό δίσκο.
Αναπαράγεται εύκολα τα αποκρυπτογραφημένα βίντεο με τους αναπαραγωγούς DAPlayer, Win7 Media Player, VLC, MPlayer, MPC-HD και XMBC.
Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε το Air Playit για να μεταδώσετε ροή των M2TS βίντεο στα iPhone, iPad χωρίς να τα μετατρέψετε πρωτύτερα.


ΠΡΟΣΦΟΦΑ THANKSGIVING

Activate this software before Jan.15, 2012.

Προλάβετε!!!!

License Code: AR-VNETVLSV-PBFBUC

Ένα ακόμη μεγάλο GiveAway από το "Στάλες στο γαλάζιο" για όλους εσάς που μας παρακολουθείτε!!!
Εμείς το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε την Digiarty Software για την προσφορά της.



Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)