O Καφές - Ποικιλία αρωμάτων για όσους ξέρουν να απολαμβάνουν. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiV5UpUAwAxnoylvAHZqtKRzpbeR5b6niLQMyatCxASxe0tfOMV9B9HVAihrCE8ozeNe5iSQtl0PKheZ9hID1B5tjiyxt0vdLp0xmNnBhnrLZWbdjwG7ZMXclVf5L1KVtAzbN-ccjkTFGw/s72-c/Kafes.png' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


Kafes, Greek Books, Syntages

Ο καφές είναι αφορμή για μια συνάντηση με φίλους, αναπόσπαστο κομμάτι του πρωινού και «μασάζ» των αισθήσεων στις ώρες της χαλάρωσης.
Όμως ο καφές δεν είναι απλώς ένα αναζωογονητικό ρόφημα, οι νόστιμοι κόκκοι του δίνουν πλούσια γεύση σε επιδόρπια, μπισκότα, κέικ, τούρτες και πραλίνες.

Δοκιμάστε...

* αναζωογονητικά κρύα και ζεστά ροφήματα: από τον cafe blanc με λευκή σοκολάτα μέχρι το coffee tipsy με μπράντι βερίκοκο και σιρόπι βανίλια.

* νόστιμα γλυκά και τούρτες: από το ζουμερό γλυκό σοκολάτα με σιρόπι εσπρέσο μέχρι τη φίνα τάρτα νουγκά-καφέ.

* εκλεκτές πραλίνες και εμπνευσμένα επιδόρπια: από τις αρωματικές πραλίνες καφέ-πορτοκάλι με λικέρ πορτοκάλι μέχρι τη δροσιστική γρανίτα καφέ.

Με πάνω από 100 συνταγές για δημιουργίες με καφέ, θα δώσετε μια καινούργια, εντελώς προσωπική νότα στην κουζίνα σας. Με τις παραστατικές έγχρωμες φωτογραφίες σε κάθε συνταγή και την αναλυτική περιγραφή, βήμα προς βήμα, θα δείτε πως είναι παιχνιδάκι να φτιάξετε μόνοι σας τα απολαυστικά γλυκίσματα και να εντυπωσιάσετε!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
* Ζεστά ροφήματα
* Κρύα ροφήματα
* Μπισκότα & κουλουράκια
* Γλυκά & τούρτες
* Πραλίνες
* Επιδόρπια



mirror:



mirror:


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)