MacX DVD to MKV Ripper (μαζί με το Κλειδί Άδειας Χρήσης - License Key). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://4.bp.blogspot.com/-1s4zWDFYh6M/TuxZppoPhoI/AAAAAAAAMnY/lYBDhve7p0I/s72-c/MacX%2BDVD%2Bto%2BMKV%2BRipper.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


MacX DVD to MKV Ripper

Η τελευταία έκδοση του MacX DVD Ripper Pro έχει ενημερωθεί με τέλεια συμβατότητα για το iPhone 4S και iOS 5.
Προσθέτει υποστήριξη των νέων ταινιών DVD (Bad UDF File System DVD) όπως οι Transformers 3, Thor, κ.λπ.
Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε μια εικόνα ISO ως πηγαία αρχεία DVD.

Έχει σχεδιαστεί για χρήστες Mac ώστε να κάνουν rip τόσο οικιακά όσο και προστατευμένα DVD και να τα μετατρέπουν σε μορφότυπους MP4, H.264, MOV, FLV, MPEG, AVI, QT, κλπ., που θα δουλεύουν σε υπολογιστές Mac, iPhone (iPhone 4,iPhone 3GS, iPhone 3G), iPad, iPod (iPod touch 4, iPod classic, iPod nano), Apple TV, Android Phone και Pad, PSP, όπως επίσης και στις πλέον δημοφιλείς εφαρμογές όπως QuickTime, iMovie, iTunes, κ.λπ.

Το νέο σετ δυνατοτήτων αντιγράφων ασφαλείας DVD, σας επιτρέπει να φτιάξετε αντίγραφα ασφαλείας από DVD σε MKV, MPEG-2 και Video TS για την αποθήκευση σε μονάδες USB ή σκληρό δίσκο με την αρχική ποιότητα των βίντεο και ήχου.

Έτσι, μπορείτε να φτιάξετε το τέλειο αντίγραφο για τα DVD και να κρατήσετε ασφαλή τον δίσκο DVD από γρατσουνιές ή ατυχήματα.


ΠΡΟΣΦΟΦΑ THANKSGIVING

Η εταιρεία θα μοιράσει 30.000 άδειες έως τις 5 Ιανουρίου 2012.

Προλάβετε!!!!

Ένα ακόμη μεγάλο GiveAway από το "Στάλες στο γαλάζιο" για όλους εσάς που μας παρακολουθείτε!!!
Εμείς το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε την Digiarty Software για την προσφορά της.Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)