Winstep Nexus. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://i51.tinypic.com/s1jbeh_th.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0



Το Winstep Nexus είναι μια δωρεάν, εντυπωσιακή μπάρα, που προσφέρει γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές.
Το πρόγραμμα είναι υπερβολικά εύκολο στην χρήση, και μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις του υπολογιστή σας μέσα σε δευτερόλεπτα μετά την εγκατάστασή του.

Πείτε στο Winstep Nexus να εμφανίσει τις εφαρμογές που τρέχουν στην μπάρα, (δεξί κλικ στο εικονίδιο του Nexus, επιλέξτε Tasks, και ενεργοποιήστε το "Show running applications in this dock") και θα δείτε ένα εικονίδιο για κάθε πρόγραμμα που τρέχει αυτή την στιγμή. Αυτά μπορούν να ομαδοποιηθούν, ή και όχι.

Μπορείτε να ρυθμίσετε εσείς τα εικονίδια, ή να αφαιρέσετε εφαρμογές από την λίστα, ακόμα και να δημιουργήσετε δικές σας ενέργειες που θα εκτελούνται επιλέγοντας ένα εικονίδιο.

Μπορείτε να κάνετε μεσαίο κλικ σε ένα εικονίδιο για να κλείσετε αυτή την εφαρμογή, για παράδειγμα.

Η προσθήκη άλλων εφαρμογών στην μπάρα είναι τόσο εύκολη όσο το να σέρνετε μια συντόμευση από την επιφάνεια εργασίας στο μενού εκκίνησης.
Επίσης, μπορείτε επίσης να σύρετε εικονίδια μέσα στην μπάρα για να τα οργανώσετε.

Επίσης έχετε μερικές χρήσιμες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων μιας οθόνης παρακολούθησης των CPU και RAM σας, ένα εργαλείο καιρού, ελεγκτή νέας αλληλογραφίας, μια επιλογή για φωτογράφηση της οθόνης και άλλα.

Και το Winstep Nexus συμπεριλαμβάνει έναν τεράστιο αριθμό επιλογών παραμετροποίησης.

Έχετε πλήρη έλεγχο πάνω στα βασικά στοιχεία της μπάρας, όπως μέγεθος εικονιδίων, απόσταση και άλλα, και υπάρχουν 19 θέματα, με πολλά ακόμα διαθέσιμα, καθώς και μια μεγάλη λίστα με εφέ όταν το ποντίκι περνάει από πάνω τους και τα επιλέγει όπως θόλωμα, κύματα και αντανακλάσεις, μια συλλογή ήχων, και άλλα.

Σημειώστε πως η Winstep επίσης αναπτύσσει το πιο προχωρημένο Nexus Ultimate που περιλαμβάνει επιπλέον δυνατότητες.

Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πολλές μπάρες, υπομπάρες, και καρτέλες μπαρών, για παράδειγμα. Μπορεί να εμφανίσει τα περιεχόμενα φακέλων όπως η επιφάνεια εργασίας ή ο πίνακας ελέγχου σε καρτέλες, να εμφανίσει την μπάρα πληροφοριών στην μπάρα, και άλλα.

Η τιμή του ξεκινά από 24,95$ και μπορείτε να το παραγγείλετε από την ιστοσελίδα της Winstep.

Λειτουργικά συστήματα:

* Windows 2000/2003 Server/XP/Vista/7
* 32 or 64 bit.
* 500 Mhz processor.
* 256 MB of RAM.
* 30 MB of free hard disk space.
* Screen resolution 800 x 600 or higher.



mirror:



Download Animated Icon Pack:









Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)