MacX DVD Ripper Pro Thanksgiving Edition (μαζί με το Κλειδί Άδειας Χρήσης - License Key). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYKDa9dm0np-ULVgu6m2-xFpxoGJAn1X9rwwAmIQO4pFV-sp2g1VVA5pcUYFDDHLL6LPoEJSH85I78Dbt7b3EAXLf-wQCqJ-LJ42kX4DV4uyI_fdVQSuvJAcWNZnPzrUIbTl5QyheIy_c/s72-c/MacX+DVD+Ripper+Pro+Thanksgiving+Edition.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


MacX DVD Ripper Pro Thanksgiving Edition, Mac, CD/DVD Tools, Giveaway, ISO image, Windows, Windows 7

Το MacDVD Ripper Pro της Digiarty Software αποτελεί ένα σύγχρονο, πλήρες εργαλείο για την μετατροπή DVD σε αρχεία ηλεκτρονικής μορφής σε περιβάλλον MacOSX και Windows. Για όσους θέλουν να αρχειοθετήσουν ταινίες, μουσική, ή παλιότερα DVD που περιέχουν προσωπικές στιγμές αποτελεί ιδανική επιλογή σε προσιτή τιμή.

Το πρόγραμμα διαθέτει εύκολο περιβάλλον χρήσης αναλογικά με τα περισσότερα αντίστοιχα προγράμματα. Τις περισσότερες φορές πρέπει απλώς να διαλέξουμε την συσκευή.

Υποστηρίζονται όλες οι mainstream συσκευές iOs και Android. Τα είδη αρχείων (formats) που υποστηρίζονται συγκεκριμένα είναι: MP4, H.264, MOV, FLV, MPEG, M4V, AVI και QT (Quicktime). Για τους αρχάριους δεν χρειάζεται να επιλέξουν format, αρκεί να επιλέξουν την συσκευή και το πρόγραμμα χρησιμοποιώντας προεπιλογές, βελτιστοποιεί την διαδικασία κωδικοποίησης (encoding) για την συγκεκριμένη συσκευή. Είτε αυτή είναι AppleTV, είτε iPad, HTC Android ή κάτι άλλο.

Η επιλογή DVD Backup θα σας επιστρέψει να αντιγράψετε ένα DVD από τον δίσκο αρχείο video διατηρώντας την αρχική ποιότητα και τον ήχο στα επίπεδα του DVD.

Οι απαιτητικοί χρήστες θα βρουν διαθέσιμες όλες τις δυνατότητες ρύθμισης και βελτιστοποίησης που απαιτούν κατά την διαδικασία του video encoding, καθώς κι επιλογές όπως το «Advanced Deinterlacing Accelerator» για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

MacX DVD Ripper Pro Thanksgiving Edition, Mac, CD/DVD Tools, Giveaway, ISO image, Windows, Windows 7

Το σημείο που υπερτερεί σημαντικά σε σχέση με τα περισσότερα προγράμματα τέτοιου τύπου, είναι ότι σπάζει αυτόματα την κρυπτογράφηση που διαθέτουν οι ταινίες DVD. Που σημαίνει ότι μπορούμε να δούμε ταινίες κι από άλλη γεωγραφική περιοχή (region), να ριπάρουμε οποιοδήποτε DVD σε ηλεκτρονική μορφή!

Το πρόγραμμα υποστηρίζει πλήρως το Lion κι αναβαθμίζεται συνεχώς ενημερώνοντας το λογισμικό έτσι ώστε να μπορεί να αποκρυπτογραφήσει και την κρυπτογράφηση τελευταίας γενιάς DVD. Υποστηρίζει τεχνολογίες όπως hyper-threading και Multicore CPU-processing που βελτιώνουν δραματικά την ταχύτητα dvd ripping κι encoding.

Ενδεικτικά ένα DVD ISO 4.9 GB σε AVI (DivX) με format AC3/DTS και «High Quality Engine», με Audio Quality 320 Kbps και Output Image Setting «Original Size and keep Aspect Ratio» έγινε encoded σε 23 λεπτά και 32 δεύτερα, με 4 CPU Core use. Το rip έγινε σε Macbook Air 1.7 Ghz, Intel core i5 με 4 GB RAM.


Το Mac DVD Ripper Pro διατείθεται σε δοκιμαστική έκδοση (trial version) για 30 ημέρες και η τιμή του ανέρχετε 35,99 € για μια άδεια χρήσης και μπορείτε να το βρείτε διαθέσιμο στην διεύθυνση στην σελίδα macxdvd.com.

ΠΡΟΣΦΟΦΑ THANKSGIVING

Η εταιρεία θα μοιράσει 10.000 άδειες έως τις 29/11/2011 λόγο της γιορτής "thanksgiving".

Περισσότερα στην ιστοσελίδα τους!




Ένα ακόμη μεγάλο GiveAway από το "Στάλες στο γαλάζιο" για όλους εσάς που μας παρακολουθείτε!!!
Εμείς το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε την Digiarty Software για την προσφορά της.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)