Gmail.app: Κυκλοφόρησε στο App store για iPhone, iPad και iPod touch. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6eMdfGC8kQMVI7lOdo8GoICuFX-rjRDrytdcKr_2Eu444Y8p0GaMLl3lE-0n1U2aE-iSoEwIUxWQpma_xqzWvRF6FWuNj81HudmBh3DuD_Ki0CZrbjsrENK-KVbDSpitLMViJCArQ2GUF/s72-c/Gmail.app.png' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


Gmail.app, iOS, Gmail, iPad, iPod, iPhone,

Οι φήμες των τελευταίων ημερών που ήθελαν την Google να κυκλοφορεί εφαρμογή του Gmail για το iOS επιβεβαιώθηκαν και η εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα την κυκλοφορία του Gmail για iPhone, iPad και iPod touch.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εφαρμογή συνδυάζει όλα τα δημοφιλή χαρακτηριστικά του Gmail με την ταχύτητα και τα επιπλέον πλεονεκτήματα που προσφέρει μια εγγενής (native) εφαρμογή.
Παράλληλα, φέρνει και έναν άμεσο και καθόλου αμελητέο ανταγωνιστή στην ίδια την εφαρμογή διαχείρισης e-mail της Apple.

Σκοπός της Google ήταν να ενοποιήσει όλα τα οφέλη της mobile έκδοσης του Gmail μαζί με τα πλεονεκτήματα του iOS.

Έτσι το Gmail app είναι πολύ γρήγορο, ενημερώνει για νέα μηνύματα μέσω push notification, η εύρεση email γίνεται σε δευτερόλεπτα ενώ στο iPad η οθόνη χωρίζεται στα δυο και μπορείτε να πλοηγηθείτε στο inbox σας και την ίδια ώρα να διαβάζετε το mail σας.

Επιπλέον το ανέβασμα φωτογραφιών γίνεται πιο εύκολο ενώ κατευθείαν από την desktop έκδοση έρχεται το Priority Inbox το οποίο ταξινομεί τα e-mail σας βάζοντας πρώτα στη λίστα τα πιο σημαντικά που σας αφορούν.

iOS

Πιο συγκεκριμένα, το Gmail για iOS περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα εξής χαρακτηριστικά:

* Ειδοποιήσεις για νέα e-mail μέσω push
* Αναζήτηση σε ολόκληρο το inbox
* Αυτόματη συμπλήρωση των διευθύνσεων κατά την πληκτρολόγηση, είτε βάσει των επαφών του χρήστη στο Google Contacts είτε αυτών που βρίσκονται στην ίδια τη συσκευή
* Επισύναψη φωτογραφιών με ένα μόνο κλικ
* Υποστήριξη της λειτουργίας του Priority Inbox αλλά και της προβολής των e-mail με τη μορφή συζητήσεων (conversations)
* Δυνατότητα χρήσης της αρχειοθέτησης, των ετικετών, των αστεριών, της διαγραφής και της αναφοράς για spam, που ήδη γνωρίζετε από την web έκδοση
* Έλεγχος για νέα e-mail με το σύρσιμο της σελίδας προς τα κάτω (pull down)
* Εμφάνιση των ετικετών χωρίς να αφήσετε το inbox, με σύρσιμο προς τα δεξιά
* Ομαλότερο scroll κατά την προβολή πολλών e-mail
* Ειδικά στο iPad, δυνατότητα πλοήγησης στο inbox την ώρα που διαβάζετε ένα συγκεκριμένο e-mail.

Επιπλέον, έχουνε προστεθεί μερικές νέες δυνατότητες ειδικά σχεδιασμένες για το iPhone, το iPad ή το iPod Touch:

* Ειδοποιήσεις και προαιρετικοί ήχοι για τα νέα μηνύματα.
* Επισύναψη εικόνων από τα λευκώματα φωτογραφιών σας.
* Εμφάνιση/απόκρυψη ετικετών και αριθμού μηνυμάτων με ολίσθηση από τα αριστερά.
* Όταν γράφετε μηνύματα, οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των επαφών σας στο Gmail ή στη συσκευή σας συμπληρώνονται αυτόματα.
* Κάντε έλεγχο για νέα μηνύματα τραβώντας την οθόνη προς τα κάτω.

Η εφαρμογή διατίθεται, φυσικά, δωρεάν και είναι ήδη διαθέσιμη για κατέβασμα στο App Store για όλες τις συσκευές που τρέχουν iOS 4 και πάνω.

Πηγή: Gmail Blog


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)