EasyBCD ( Windows Boot Configuration ). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://4.bp.blogspot.com/-HjOXSngajUY/TePBG9JP11I/AAAAAAAALq4/h3pkG5TSA0c/s72-c/EasyBCD..jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

2


EasyBCD, Windows, Windows 7, System, OS Enhancements

Εάν εκκινείτε πολλά λειτουργικά συστήματα ταυτόχρονα στον υπολογιστή σας, τότε είναι σημαντικό να μπορείτε να διαχειριστείτε το Windows Boot Configuration ( BCD ), την τεχνολογία που διαχειρίζεται αυτά τα δεδομένα.

Τα Windows έχουν ένα εργαλείο στην γραμμή εντολών που μπορεί να βοηθήσει, αλλά η ζωή σας θα ήταν ευκολότερη εάν κατεβάζατε και εγκαθιστούσατε το EasyBCD, που προσφέρει ένα εύκολο γραφικό περιβάλλον για κάθε ρύθμιση της εκκίνησης του υπολογιστή που χρειάζεστε.

Μπορείτε να δείτε τις ρυθμίσεις του μενού εκκίνησης, και να τις επεξεργαστείτε.

Οι επιλογές περιλαμβάνουν την δυνατότητα να οργανώσετε τις εγγραφές του μενού σας, να αλλάξετε τις προεπιλογές, να ρυθμίσετε την καθυστέρηση πριν επιλεγεί η προεπιλεγμένη επιλογή, ή και να προσπεράσετε τελείως το μενού.

Οι έμπειροι χρήστες των Windows μπορούν να ρυθμίσουν χειροκίνητα ποιο προχωρημένες ρυθμίσεις για συγκεκριμένες εγκαταστάσεις των Windows.

Μπορείτε να επιλέξετε την προεπιλεγμένη συμπεριφορά PAE ή DEP από μια λίστα, για παράδειγμα.

Και εάν σας ενοχλεί η επιμονή των Windows 64-bit στην εγκατάσταση μόνο υπογεγραμμένων οδηγών, τότε μπορείτε να το απενεργοποιήσετε με ένα κλικ.

Το EasyBCD μπορεί επίσης να προσθέσει μια νέα εγγραφή στο μενού εκκίνησης.

Είναι πολύ ευέλικτο και σας επιτρέπει να εκκινήσετε τα πάντα από DOS 6.x ή Windows 95+, μέχρι Linux / BSD, Mac OS X και άλλα.( Κάντε "κλικ" πάνω στις εικόνες για να τις δείτε σε μεγάλο μέγεθος )


Και μπορεί να εκκινήσει ακόμα και από εικόνες ISO, εικόνες Windows 7 VHD, Windows PE WIM, καθώς και δικτυακούς οδηγούς, CD ή συσκευές USB, ακόμα και αν το BIOS δεν υποστηρίζει αυτή την λειτουργία από μόνο του.

Και τα χρήσιμα εργαλεία διαχείρισης περιλαμβάνουν την δυνατότητα να αντιγράψετε και να ανακτήσετε τα BCD δεδομένα σας εάν φθαρούν.

Εάν ο υπολογιστής σας δεν εκκινεί κανονικά τότε το EasyBCD μπορεί να επιδιορθώσει τα αρχεία εκκίνησης.

Λειτουργικά Συστήματα: Windows 7 / Vista / Server / XP / 2000.


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)