Driver Magician 3.6 (μαζί με το Κλειδί Άδειας Χρήσης - License Key). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJk2dF1xHeECUEB-z4yZFeFZBpnjDAQ7vBEehLtRw7E0FNUEwCR5_yxF2fDx0lhW-v4f7EaYqMg5zUzWmcIyJMH5_p0EEQbt7T8JIUNqxQLDhK3PqHP4Wexle_9oSKVEyYCKetoQb7kcQ/s72-c/Driver+Magician+3.6.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


Driver Magician 3.6, BackUp, Windows, Windows 7, Utilities,

Οι προβληματικοί οδηγοί είναι μια σημαντική πηγή προβλημάτων, μειωμένης απόδοσης και πολλών άλλων προβλημάτων των υπολογιστών.
Γι' αυτό είναι καλή ιδέα να τους έχετε ενημερωμένους.
Μπορείτε να το κάνετε αυτό χειροκίνητα, αλλά ποιος έχει τον χρόνο να ασχολείτε ψάχνοντας σε άπειρες ιστοσελίδες για νέες εκδόσεις;

Ευτυχώς αυτό δεν είναι απαραίτητο, επειδή το Driver Magician θα κάνει όλη την σκληρή δουλειά για εσάς.

Όταν εκκινήσετε για πρώτη φορά το πρόγραμμα αυτό θα ανιχνεύσει τον υπολογιστή σας, ελέγχοντας για εγκατεστημένους οδηγούς.
Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί, επιλέξτε το κουμπί Update και θα συγκρίνει τις εκδόσεις με την διαδικτυακή του βάση δεδομένων, εμφανίζοντάς σας ποιες είναι διαθέσιμες.

Στην θεωρία μπορείτε απλά να επιλέξετε το κουμπί Download και να κατεβάσετε οτιδήποτε διαθέσιμο. Στην πράξη ωστόσο, η δοκιμαστική έκδοση θα σας δείξει μόνο τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις.
Δεν μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία μέχρι να αγοράσετε το πρόγραμμα.

Το Driver Magician έχει ακόμα μία λειτουργία που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη, που κάνει δυνατή την αντιγραφή των οδηγών σας σε έναν φάκελο ως ZIP ή αυτο-εξαγώμενο αρχείο EXE.

Αυτό μπορεί να αποβεί σωτήριο εάν το σύστημά σας χαλάσει και χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε τα Windows, και δεν έχετε χρόνο να ψάχνετε για οδηγούς.
Απλά δείξτε στο λειτουργικό σύστημα τον φάκελο με τα αντίγραφα ασφαλείας και οι οδηγοί σας θα εγκατασταθούν σε ελάχιστα λεπτά.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι:

* Back up device drivers of your computer in four modes.
* Restore device drivers from backup in one mouse click.
* Update device drivers of your PC to improve system performance and stability.
* Uninstall device drivers
* Live Update device identifier database and driver update database.
* Detect unknown devices.
* Back up more items such as My Documents and Desktop.
* Restore more items from backup.
* Get detailed information of the hardware drivers.
* Clone all drivers to an auto-setup package (.exe), so you can restore drivers without installing Driver Magician.

Το Driver Magician 3.6 είναι συμβατό για τα... Windows 98, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista and Windows 7 both 32-bit and 64-bit.


Χρησιμοποιήστε τα παρακάτω στοιχεία για την ενεργοποίηση της εφαρμογής.

Name Registration: Komputer Swiat

Registration Code: 05L64d9f1F-48E54

Η προσφορά του προγράμματος είναι από την ιστοσελίδα komputerswiat.pl.


Ένα ακόμη μεγάλο GiveAway από το "Στάλες στο γαλάζιο" για όλους εσάς που μας παρακολουθείτε!!!
Εμείς το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε την GoldSolution Software αλλά και την komputerswiat.pl. για την προσφορά της.


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)