Create a Free Travel Slideshow with Music - TripAdvisor |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0aPClH3jUF0y7IzVqt_70P1oCswJJ8FssXcxXz-dPr6gX5xvvaJl8CpxjoAjtDEOJW-35pBJ5INLaBKQS3eTYeO4z14Tgvr60NPgP2lb_9xPYOmuV30wyoO97NG6nE2S9Qrp4HHeBgdM/s72-c/%25CE%25A4ripAdvisor.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


ΤripAdvisor, Online Tools, Sliders, Slideshows, Create a Free Travel Slideshow with Music

Το μεγαλύτερο παγκοσμίως site με κριτικές κι απόψεις για ταξίδια σε όλο τον κόσμο κυκλοφόρησε και στα Ελληνικά.
Το ΤripAdvisor κυκλοφορεί πλέον σε 25 γλώσσες και αθόρυβα κατακτά την παγκόσμια αγορά.

Παράλληλα όμως σας δίνει την δυνατότητα μέσα από τη ιστοσελίδα του να δημιουργήσετε το δικό σας slideshow, από φωτογραφίες που τυχόν μπορεί να έχετε στο facebook, στο Picasa, στο Flickr ή και ακόμα να ανεβάσετε κάποιες μέσα από τον υπολογιστή σας.

Η διαδικασία είναι απλή και δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε κάνοντας "κλικ" στο κίτρινο κουμπάκι



Στη σελίδα που θα βρεθείτε θα δείτε τα υπάρχοντα έτοιμα θέματα.

Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο & να συνεχίσετε ή να αφήσετε αυτήν την επιλογή για αργότερα.

Πατήστε continue...



Εδώ θα επιλέξετε από που θα πάρετε τις φωτογραφίες που θα χρησιμοποιήσετε.



Με το που θα ανεβάσετε την πρώτη φωτογραφία, θα ανοίξει στην δεξιά πλευρά της σελίδας κάποια πεδία επιλογών, όπου θα πρέπει να γράψετε λίγα λόγια, α) για εσάς, β) την ονομασία του slideshow σας, γ) αν θέλετε να προσθέσετε κάποιο αρχείο ήχου για μοσική υπόκρουση.



Και στην περίπτωση που δεν έχετε επιλέξει κάποιο θέμα ως φόντο, έχετε την δυνατότητα πηγαίνοντας το δείκτη του ποντικιού σας πάνω σε κάποιο, να το δείτε σε προεπισκόπηση με την εικόνα σας, για να αποφασίσετε.



Αφού περάσετε τις εικόνες σας όλες, θα πατήσετε το Done!

Σε αυτό το σημείο ΑΝ ΔΕΝ έχετε λογαριασμό στη σελίδα θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα, μέσα από μια απλή & συνηθισμένη διαδικασία.

Από κεί & πέρα η διαδικασία διαμοιρασμού είναι ολοφάνερη, όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα.



Και για να το περάσετε στην ιστολόγιό σας δεν έχετε παρά να πατήσετε το πράσινο κουμπί " Embed on your site" και να σας δωθεί ο κώδικας που θα κάνετε αντιγραφή-επικόλληση μέσα σε ένα HTML/JavaScript gadget, από την διαδρομή Πίνακας ελέγχού --> Σχεδίαση --> Στοιχεία Σελίδας --> Προσθήκη gadget --> HTML/JavaScript.




Μια φιλική παρατήρηση

Καλό θα ήταν το σημείο που λέει "Start playing the slideshow automatically" να μην το τσεκάρετε, έτσι ώστε να μην αργεί στη φόρτωση της η σελίδα σας όταν θα ανοίγει.


Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα αμέτρητα slideshows χρηστών από όλο το κόσμο και να πάρετε κάποιες ιδέες εδώ!!!

Κι εδώ να απολαύσετε τις 11.923 Ελληνικές δημιουργίες!!!

Καλή επιτυχία στο δικό σας & θα χαρούμε πολύ να μας στείλετε τον σύνδεσμο της σελίδας σας για να το δούμε!!!

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)