Αιώνιως Ομιλούσα Φωνή (Χατζηιωάννου Παναγιώτης). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://1.bp.blogspot.com/-Dzs86wwwUno/Tj1gJbGkKXI/AAAAAAAAL_Q/BYPaWavtymY/s72-c/Panagiotis_Xatziioannou_Aionios_omilousa_foni.png' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0

Panagiotis Xatziioannou, Greek Books, Aionios omilousa foniΑρχαία αυθεντικά κείμενα, αρχαιολογικά καί παλαιοντολογικά ευρήματα, σε συνδυασμό με ανακοινώσεις διαπρεπών επιστημόνων, δημιουργούν μία χημική ένωση, η οποία, με καταλύτη μιαν Αριστοτέλεια λογική, δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα. Πώς αλλιώς θα εχαρακτηρίζοντο αποδείξεις ότι οι Έλληνες είναι αυτοφυείς, ότι ό πολιτισμός των απετέλεσε τήν φλόγα η οποία μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις και τον πολιτισμό στον υπόλοιπο κόσμο ή ότι για την καταγραφή των Ομηρικών επών εχρησιμοποιήθη η σημερινή γραφή στην μεγαλογράμματο βέβαια μορφή της;Πως θα αντιμετωπίζατε την απόδειξιν ότι και τα 27 γράμματα του αρχαίου ελληνικού αλφαβήτου εμπεριέχουν τον ήχο τους, το τονικό τους ύψος, την διάρκεια εκφοράς τους, την αριθμητική τους αξία, ακόμη και την μεταφυσική τους έννοια;Όλα αυτά και πολλά άλλα αδιαμφισβητήτως τεκμηριωμένα σ' ένα πόνημα το οποίο απευθύνεται εξ ίσου σε αυτόν ο όποιος επιθυμεί απλώς να ερευνήσει για την αλήθεια, όπως και στον ειδικευμένο επιστήμονα, στον οποίο ίσως ανοίξει νέους ορίζοντες έρευνας.Προέλευσις Των Ελλήνων Προέλευσις Του Ελληνικού ΠολιτισμούΤο Πελασγικό ΑλφάβητοΗ Προέλευσις Και Η Σημασία των Γραμμάτων.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)