TweetDeck - Διαχειριστείτε πολλαπλούς λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα από τον υπολογιστή σας. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLOXmT5zaykWMiGh5BiER8h6YNNNh_wO5IJr9LmfxEoKSdtcywQsJwf_s-9_Y0Jcz-lnf3mDtqTHm1dhqZWPRK92u5njhHrue0qECLh-dliVAZ59_bQi76bl-PUuj20yiI25OJ8r1JSTE/s72-c/TweetDeck.png' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
TweetDeck, Twitter, Android, Chrome, iPhone, Windows 7, Mac, Linux, FacebookΤο TweetDeck για το Adobe AIR είναι μια ανεξάρτητη από το λειτουργικό σύστημα εφαρμογή για το Twitter που χρησιμοποιεί προβολή πολλών στηλών για να ρυθμίσετε την εμφάνισή της. Μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε έναν ή περισσότερους λογαριασμούς, με τον καθέναν σε δικό του περιβάλλον στην εφαρμογή, για την πιο εύκολη διαχείριση. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε και λογαριασμούς από Facebook κι από άλλα κοινωνικά δίκτυα.
( Δείτε την εικόνα )
Τα βασικά νέα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης είναι:
Πλήρης υποστήριξη για Facebook!
Τώρα πια, μπορείτε να κάνετε μέσα από το Tweetdeck ότι ακριβώς κάνετε και στο Facebook:
Να βλέπετε όλο το Stream, να φτιάξετε νέες στήλες για φωτογραφίες, videos, status updates, να κάνετε γκρουπ των Facebook φίλων σας ( αλλά όχι να εισάγετε τις λίστες που ήδη έχετε ), να γράψετε στις Facebook Pages, να κάνετε σχόλια και like σε αυτά που δημοσιεύουν οι φίλοι σας, να γράψετε σε Wall, να στείλετε μηνύματα και πολλά άλλα.
Μιλάμε για μια πλήρης υποστήριξη του πιο δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.
Tweetdeck Directory:
Μία πραγματικά πολύ έξυπνη ιδέα!
Το Tweetdeck Directory είναι μία κατηγοριοποίηση μελών του Τwitter με βάση το επάγγελμα τους ή την ειδικότητα τους. Έτσι έχουμε λίστες για Μόδα, Περιβάλλον, Διασκέδαση, Sport, Τεχνολογία, Μουσική, Ταξίδια και πολλά άλλα, μαζί με δεκάδες υποκατηγορίες! Εκεί θα βρείτε έτοιμες λίστες με μπορείτε να προσθέσετε με ένα click σαν στήλες στο Tweetdeck ενώ παράλληλα θα ακολουθήσετε όλα τα μέλη τις συγκεκριμένης λίστας. Εύκολος κι απλός τρόπος για εύρεση νέων μελών!
Υποστήριξη MySpace:
Παρά την μεγάλη πτώση της δημοτικότητας του το MySpace παραμένει ένας σημαντικός παίκτης στα κοινωνικά δίκτυα και τώρα υποστηρίζεται και από το Tweetdeck. Συγκεκριμένα μπορείτε να δείτε τι κάνουν οι φίλοι σας, τα σχόλια σας αλλά και να ενημερώσετε το status/mood μέσα από το Τweetdeck.Φυσικά, εκτός από τα παραπάνω νέα χαρακτηριστικά υπάρχουν και πολλές άλλες βελτιώσεις όπως Drag & Drop φωτογραφιών, αλλαγές στο User Interface και πολλά άλλα.
Τα ευχάριστα νέα όμως συνεχίζονται αφού σύμφωνα με ένα Tweet του δημιουργού του πολύ σύντομα αναμένεται κι η νέα έκδοση του Τweetdeck για το iPhone που θα έχει όλες τις υπηρεσίες τις desktop έκδοσης, αλλά και κάποιες εκπλήξεις ειδικά για το iPhone.
Το πλήθος των μηνυμάτων μπορεί να σας παρέχει ενημερώσεις όταν νέα "τιτιβίσματα" υπάρχουν, και με την προβολή τους υπάρχουν απλά κουμπιά για να απαντήσετε, να στείλετε άμεσα μηνύματα και να "τιτιβίσετε" κι εσείς. Εάν υπάρχουν εικόνες συνημμένες, μπορούν αυτόματα να ανέβουν σε έναν από τα Twitpic ή YFrog κι ο σύνδεσμος αυτόματα θα σμικρυνθεί από την υπηρεσία της προτίμησής σας. Οι παραμετροποιήσιμες στήλες, οι τάσεις, και οι αποθηκευμένες αναζητήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παρακολουθήσετε "τιτιβίσματα" σχετικά με ένα συγκεκριμένα θέμα, και οι στήλες σας επιτρέπουν γρήγορη και εύκολη εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών πλαισίων της εφαρμογής.
Σημαντικό του μειωνέκτημα του, η μη αναγνώριση της Ελληνικής Γλώσσας & στην ανάγνωση αλλά & στη γραφή.Ας ελπίσουμε στην επόμενη έκδοση, μαζί με τις νέες δυνατότητες να το έχουν διορθώσει.
Λειτουργικά συστήματα: Windows XP, Windows 2003, Windows Vista 32 Bits, Windows Vista 64 Bits, Windows 7 32 Bits, Windows 7 64 Bits
Desktop:



iPhone:

Android:

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)