Glary Utilities .exe & Portable - Μια σουίτα που ΔΕΝ πρέπει να λείπει από κανέναν. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://3.bp.blogspot.com/-rqqg2lzqO8s/TnOz2g__aoI/AAAAAAAAMOo/sYECA25leZ0/s72-c/Glary%2BUtilities.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0

Το Glary Utilities είναι μία πλήρης και αξιόπιστη σουίτα εργαλείων που παρέχει όλα όσα χρειάζονται για να βελτιστοποιήσετε, να καθαρίσετε και να συντηρήσετε το PC σας. Στο πεδίο Clean Up & Repair θα βρείτε χρήσιμα εργαλεία για τον καθαρισμό της registry, την απομάκρυνση των συντομεύσεων που δεν λειτουργούν, αλλά και τη εύκολη απεγκατάσταση των ανεπιθύμητων προγραμμάτων. Το πεδίο Optimize & Improve περιλαμβάνει εργαλεία για τον έλεγχο των προγραμμάτων εκκίνησης των Windows, την ανασυγκρότηση της Registry και τη διαχείριση των ποικίλων μενού δεξιού κλικ.
Κάνοντας "κλικ" στο Privacy & Security, θα εμφανιστεί μια επιλογή για το καθάρισμα του ιστορικού των Windows και του browsing, αλλά και μια πληθώρα από εργαλεία για την κρυπτογράφηση, αποκρυπτογράφηση, αναίρεση διαγραφής και ασφαλή διαγραφή εμπιστευτικών αρχείων.Το πεδίο Files and Folders παρέχει εργαλεία για την προβολή του τρόπου χρήσης της χωρητικότητας του σκληρού δίσκου σας και το ακόλουθο ξεκαθάρισμά του, εντοπίζοντας τα διπλά αρχεία και τους κενούς φακέλους.Το System Tools περιλαμβάνει και ένα Internet Explorer Assistant, το οποίο εμφανίζει μια ποικιλία από add-ons για τον Internet Explorer και καθιστά απλή την απομάκρυνσή τους.
Τέλος, εφόσον όλες αυτές οι επιλογές σας προβληματίζουν, μην ανησυχείτε, καθώς η λειτουργία 1-Click Maintenance θα εντοπίσει και θα απομακρύνει τα περισσότερα προβλήματα με ένα "κλικ".
Με λίγα λόγια, το συνιστώ ανεπιφύλακτα για την καλύτερη ομαλή λειτουργία του υπολογιστή σας!!!!
.exe:mirror: Portable Appllication:

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)