Echofon for Firefox, Mac, iPhone. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZzZSe9fD5bZe7UBEDewNDIa49sCj4w3gPnxSqVrhF6jexQ4NIzBnmaqwvPRf9MzWWqHf_wocJ3y5imT3_8TqBIGvvcMhPtfwKi85IMjmH-0WQ7qTZXnKCoXuPj6EDaKbX3CROAH11XZY/s72-c/Echofon+for+Firefox.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Μία από τις χρήσεις του Twitter είναι πως προσφέρει ένα ευρύτερο φάσμα προγραμμάτων, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε εάν θέλετε αυτές να χρησιμοποιήσουν τον λογαριασμό σας.
Κάποιες φορές μπορεί να θέλετε να ελέγξετε τα τιτιβίσματά σας χωρίς να φεύγετε από την ιστοσελίδα που βλέπετε. Ευτυχώς υπάρχουν προγράμματα που το επιτρέπουν.
Το Echofon στον Firefox προσφέρει ένα πρόγραμμα αλληλεπίδρασης με το Twitter. Είναι ιδανικό εάν χρησιμοποιήτε πάρα πολλές εφαρμογές.
Επίσης προσφέρει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα τιτιβίσματά σας ενώ βλέπετε βίντεο. Είναι πολύ απλό στην χρήση και έχει αρκετά φίλτρα που αρκετά άλλα προγράμματα έχουν. Στοχεύει στο να σας κρατάει ενημερωμένους.

Όταν εγκατασταθεί, κάνοντας διπλό κλικ στο εικονίδιο του Echofon στην μπάρα κατάστασης του Firefox θα δείτε τα τιτιβίσματά σας.
Με δεξί κλικ στο εικονίδιο μπορείτε να επιλέξετε Preferences για να προσθέσετε τον λογαριασμό σας στο Twitter, επιλέξτε ένα θέμα και κάντε τις ρυθμίσεις που θέλετε.
Μπορείτε να αλλάξετε την συχνότητα των αναβαθμίσεων και τον χρόνο που θα εκτείνονται οι ενημερώσεις.
Στην κυρίως εφαρμογή, έχετε πρόσβαση στις καρτέλες που δείχνουν το πλήρες χρονικό, οποιεσδήποτε απαντήσεις, και απευθείας μηνύματα.
Ωστόσο δεν υποστηρίζονται λίστες ή άλλες φιλτραρισμένες αναζητήσεις.

For Firefox ( Firefox 3.6.4 or later ):

Firefox extension page:


Αυτό το πρόσθετο στο iPhone είναι μέλος της οικογένειας του Echofon. Υπάρχουν σχετικές εφαρμογές για το iPhone και Mac, αλλά αυτά έχουν περισσότερο εύρος ρυθμίσεων.

iPhone:

Mac:

more info:

blog:

older Versions:
Echofon 1.9.:

Echofon 1.9.1.:

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)