Sumatra PDF - Ελαφρύς προβολέας PDF που δεν περιορίζεται σε δυνατότητες. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://3.bp.blogspot.com/-3ogP-rgrF7M/TlOaEDntP0I/AAAAAAAAMHw/QT7I0iSjJ9g/s72-c/Sumatra%2BPDF.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


Sumatra PDF, Portable Applications, Windows, Windows 7

Σκεφτείτε τα αρχεία PDF και το πρώτο πρόγραμμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι το Adobe Reader.

Ενώ είναι ένα πολύ ικανό πρόγραμμα, οι νεότερες εκδόσεις του έχουν δεχθεί αρκετές κριτικές για το ότι είναι μεγάλο και αργό, κάνοντάς το ακατάλληλο για οποιονδήποτε το τρέχει σε έναν παλαιότερο υπολογιστή ή netbook.

Το Sumatra PDF είναι ένας ελαφρύς PDF προβολέας που κάνει καλή χρήση των πόρων του συστήματος και μπορείτε να τρέξει και μέσα από USB οδηγό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε να βρείτε όπως αναζήτηση, περιήγηση στις σελίδες, μεγέθυνση και πολλά ακόμα.

Υπάρχει μια ποικιλία διαφορετικών προβολών διαθέσιμων καθώς και επιλογές περιστροφής για PDF που δεν έχουν ρυθμιστεί σωστά.

Έχετε την δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα PDF ως αρχεία κειμένου και να στείλετε με email αρχεία κατευθείαν μέσα από το πρόγραμμα.

Το Sumatra PDF έχει όλες τις βασικές λειτουργίες, αλλά δεν προσφέρει την δυνατότητα για πιο προχωρημένες λειτουργίες.

Εάν ψάχνετε για έναν PDF προβολέα που εστιάζει στην ταχύτητα αντί στα χαρακτηριστικά, το Sumatra PDF είναι για εσάς.

Ενώ το πρόγραμμα δύσκολα μπορεί να περιγραφεί ως πλήρες, συχνά το μόνο που χρειάζεστε είναι απλά να ανοίξετε ένα PDF αντί να κάνετε εξωτικές ρυθμίσεις.

Λειτουργικά συστήματα: Windows 7, Vista, XP.


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)