Speed Up Firefox - Αποθηκεύστε τις σελίδες στην μνήμη χωρίς ram. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://4.bp.blogspot.com/-LKT-d9qQQD4/TWkr3Gzk3rI/AAAAAAAAK3s/zq_nMAGnylk/s72-c/Speed%2BUp%2BFirefox.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Speed Up Firefox
Επειδή ο υπολογιστή σας μπορεί να έχει ταχύτερη πρόσβαση στην μνήμη RAM από ότι στον σκληρό σας δίσκο, το να μετακινήσουμε τα αρχεία στην RAM μπορεί να επιταχύνει το φόρτωμα των σελίδων.
Στο Firefox αυτό γίνεται ανοίγοντας το about:config και κάνοντας μερικές αλλαγές.

Μόλις πάτε στο about:config βάλτε browser.cache στο φίλτρο στην μπάρα στην κορυφή.
Βρείτε από την λίστα το browser.cache.disk.enable και αλλάξτε το σε false κάνοντας διπλό κλικ επάνω του.

Μετά αλλάξτε το browser.cache.memory.enable σε true (στο δικό μου ήταν ήδη έτσι) και δημιουργήστε μια νέα παράμετρο κάνοντας δεξί κλίκ οπουδήποτε στο κενό και επιλέγοντας New → Integer.
Βάλτε το όνομα browser.cache.memory.capacity και πατήστε ΟΚ.
Στο επόμενο παράθυρο βάλτε τον αριθμό των kilobytes που θέλετε να δεσμεύσετε στην μνήμη RAM (για παράδειγμα 100000 θα δημιουργήσει 100.000 kilobytes ή 100 Mbytes).

Αν βάλετε -1 ο Firefox θα χειριστεί δυναμικά το μέγεθος ανάλογα από την συνολική διαθέσιμη μνήμη.
Αυτή η διαδικασία δεν είναι καινούργια, αλλά είναι κάτι που δεν γνωρίζαμε, έτσι αν θέλετε να κερδίσετε κάτι ακόμη από ταχύτητα στο Firefox, με αυτό θα επιταχύνετε την φόρτωση των σελίδων.
Μπορείτε να ελέγξετε την μνήμη που χρησιμοποιείτε για τα προσωρινά αρχεία βάζοντας στην διεύθυνση του Firefox about:cache και θα εμφανιστούν όλες οι σχετικές πληροφορίες.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)