Portable GoodSync2Go. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZTz2-HbFPEskcseMjrQpFCL2ePwGJtoWx8GiLpCULxa0yXmykEOIsLKelcQoxWjoKduZEzPMSr7VsricFeQPgAHqZMbRSBjWek5lIMs8niMo8UgqjmjdwugPtvrp0Yk_-5pfXjnML0WM/s72-c/Portable+GoodSync2Go.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


Portable GoodSync2Go, Portable Applications, Utilities, Windows, Windows 7

Ο συγχρονισμός αρχείων είναι πολύ χρήσιμος.
Εάν δημιουργείτε μια ιστοσελίδα, χρειάζεται να διασφαλίσετε πως έχει ανέβει η τελευταία έκδοση των αρχείων κι ο συγχρονισμός μπορεί αν χρησιμοποιηθεί επίσης στην δημιουργία αντιγραφών ασφαλείας σημαντικών αρχείων.

Το GoodSync μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κατάσταση συγχρονισμού ή αντιγραφών ασφαλείας, κάνοντάς το ένα πολύ ευέλικτο εργαλείο.

Τα αρχεία μπορούν να συγχρονιστούν ή να αντιγραφούν σε άλλους φακέλους, ξεχωριστούς οδηγούς, αφαιρούμενα μέσα, δικτυωμένους υπολογιστές ή διαδικτυακές υπηρεσίες.

Εάν το χρησιμοποιείτε σε κατάσταση αμφίδρομου συγχρονισμού, το GoodSync κάνει εύκολη την διατήρηση αρχείων σε συγχρονισμό από δύο τοποθεσίες.

Όταν δημιουργήσετε, επεξεργαστείτε ή διαγράψετε αρχεία, η αλλαγή θα αντικατοπτριστεί και στην άλλη τοποθεσία.

Σε κατάσταση μονόδρομης αντιγραφής, το GoodSync προσφέρει την δυνατότητα να διαφυλάξετε τα αρχεία σας.

Αλλά οι δυνατότητές του δεν τελειώνουν εδώ.

Το GoodSync μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να συγχρονίσει δεδομένα μεταξύ εφαρμογών.

Υπάρχει ένας αριθμός υποστηριζόμενων προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων των RoboForm, Outlook, QuickBooks και Windows Mail.

Το πρόγραμμα είναι εύκολο στην ρύθμιση και ο συγχρονισμός είναι εύκολος και αξιόπιστος, βοηθώντας σας να ησυχάσετε.

Λειτουργικά συστήματα: Windows XP / 2003 Server / Vista / Win7

HomePage


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)