Double Driver. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://2.bp.blogspot.com/-3nDo_B4Etys/TeY1Le90IJI/AAAAAAAALsQ/049k9a4AFcU/s72-c/Double%2BDriver.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


Double Driver, Portable Applications, System, System Info, Windows 7, Windows, Drivers

Για να είστε πάντα καλυμμένοι σε περιπτωση απροσδόκητου format δεν έχετε παρά να κατεβάσετε το Double Driver & να αποθηκεύσετε ΟΛΟΥΣ τους οδηγούς σας σε ένα CD.

Τρέχοντας το πρόγραμμα θα εντοπίσει και θα δημιουργήσει μια λίστα με όλους τους drivers, που υπάρχουν στο σύστημά σας, επιλέγοντας αυτούς οι οποίοι δεν είναι από την Microsoft.

Έπειτα κάνετε "κλικ" στο κουμπί Backup και θα τα αποθηκεύσει όλα σε ένα φάκελο, αρχείο ZIP ή εκτελέσιμο, το οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε σε ένα CD.

Το πρόγραμμα τότε, θα επαναφέρει τους drivers σας με λίγα μόνο "κλικ", χωρίς περαιτέρω αναζήτηση στο διαδίκτυο και χωρίς να χρειάζεται να τους ξανακατεβάσετε.

Το Double Driver μπορεί επίσης να εκτυπώσει την λίστα των drivers, κάτι που είναι χρήσιμο ως ένα εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων εάν κάνετε την διαδικασία αυτή συχνά.

Tips:

Οπότε, ΑΝ παρατηρήσετε ότι ο υπολογιστής σας είναι αργός, ασταθής ή έχει κάποιο άλλο πρόβλημα, απλά εκτυπώστε την λίστα των drivers, συγκρίνετέ την με αυτή του τελευταίου μήνα και δείτε αν υπάρχει κάποια αλλαγή, προβλήματα στους drivers είναι υπεύθυνα για πολλά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε έναν υπολογιστή, και αυτό το πρόγραμμα ίσως προσφέρει στοιχεία για επίλυση του προβλήματος.

OS: Windows 2K / XP / Vista / XP X64 / Vista64 / 7 / 7 x64


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)