Τα Windows 8 έρχονται ! ! |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhjX0jmFH4uBJmDqsxfjR30gh6wWrReQPnzFqVPl2b6vk75jZAb4PFkPMuLsJar1ApATE18O_wwkB9y7E002B2MqZP1yf60vrxZSUvIqI_9h2Glfpn3vXqGxGMutcE_jL-hNCNdT4gXHhg/s72-c/Windows8.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


Windows 8, News

Το νέο λειτουργικό σύστημα θα φέρει μια νέα επανάσταση πέρα απο την τυχερή έκδοση 7, αφού τα Windows 8 θα κάνουν την εμφάνισή τους το 2012 μαζί με τον Ιnternet Εxplorer 10 αλλά και με σημαντικές καινοτομίες που θα αναλύονται όσο περνά ο καιρός....

Η κατάσταση με τα Windows 8 είναι προχωρημένη, με την καλή έννοια εννοείται.

Η δουλειά για τον κώδικα για το Milestone 3 ξεκίνησε ήδη.

Το σημαντικό στοιχείο με το leaked Windows 8 roadmap είναι ότι οι ημερομηνίες έχουν τηρηθεί και πολύ σύντομα θα δούμε εκτός από screenshots και builds να κυκλοφορούν εδώ και εκεί.

Προφανώς ο κώδικας δεν είναι καν beta και αν βρείτε Windows 8 build σε torrent καλύτερα να αποφύγετε την συνάντηση του mouse με το download.

Πριν από 2 μήνες, η έκδοση 6.2.7930.0.winmain_win8m2.110217-1825 των Windows 8 έδειξε μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να περιμένουμε από το νέο λειτουργικό αλλά και όσα υποθέτουμε ή θα θέλαμε να δούμε.

Integration με cloud services ώστε όλα τα δεδομένα να αποθηκεύονται αυτόματα σε Sky drive, ενσωμάτωση στο λειτουργικό εφαρμογών και υπηρεσιών όπως το Facebook και Twitter, καλύτερη λειτουργία της διαδικασίας των updates, Office στο cloud, Live Messenger μαζί με hotmail κλπ.

Φήμες θέλουν την Microsoft να εργάζεται ήδη σε έκδοση των Windows 8 για συσκευές tablet την οποία θα δούμε για πρώτη φορά το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Μέχρι στιγμής ο γίγαντας του software δεν έχει ανακοινώσει επίσημα όχι μόνο την έκδοση tablet για τα Windows 8, αλλά ούτε ότι εργάζεται για τα Windows 8.

Η ίδια πηγή που έδωσε την παραπάνω πληροφορία αναφέρει ότι το user interface θα κινηθεί σε ανάλογες με την επιτυχημένη λύση της Apple, προσπαθώντας όχι μόνο να το αντιγράψει, αλλά να το εξελίξει.

Παρά το ότι η εταιρεία έχει καθυστερήσει υπερβολικά πλέον να μπει στην αγορά των tablets είναι σίγουρα μια αγορά με την οποία ασχολείται.

Πέρυσι αναγκάστηκε να σταματήσει το δικό της tablet με όνομα Courier μίας και το λογισμικό που έφερε η συσκευή δεν ήταν ανταγωνιστικό, αφού δεν ήταν optimized για χρήση σε τέτοιες συσκευές.

Από την άλλη πλευρά τα ιδιαίτερα επιτυχημένα Windows 7 δεν έχουν έκδοση για tablet, παρά μόνο ένα πακέτο που βοηθά χρήστες με οθόνες αφής και σίγουρα δεν θεωρείται ως optmized για συσκευές tablet κάτι τέτοιο.

Τα Windows 8 είναι σχεδόν έτοιμα και έχουν σταλεί σε ομάδες δοκιμών που θα αναλάβουν να τα ολοκληρώσουν εντοπίζοντας προβλήματα και δοκιμάζοντας τη λειτουργικότητά τους.

Κάθε φορά που ένα προϊόν ( και συγκεκριμένα τα Windows ) αποστέλλεται στις ομάδες δοκιμών, τότε υπάρχουν διαρροές.

Έτσι και αυτή τη φορά διέρρευσαν φωτογραφίες από το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 8 όπου φαίνεται η νέα γραμμή εργασιών και μερικά ακόμα σημείο όπου τα νέα Windows διαφέρουν από τα προηγούμενα.

Δυστυχώς από τα screenshot δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για τις λειτουργίες του νέου λειτουργικού συστήματος πέρα του ότι έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στην γραμμή εργασιών ( μπορείς πλέον να προσθέσεις το Windows Live ID σου ) ενώ το Aero Lite σηματοδοτεί το νέο στυλ των Windows 8 και αντικαθιστά το παλιό look των Windows.

Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε από νέες διαρροές που θα υπάρξουν όσο δοκιμάζεται το προϊόν όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν αποτελούν επίσημες πληροφορίες γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να είναι από εντελώς σωστές μέχρι εντελώς λάθος.

Στις πρώτες δεκάδες εικόνες που έκαναν την εμφάνιση τους αποκαλύπτονται οι πρώτες πληροφορίες για την γραμμή εργασιών των Windows αλλά και μερικών ακόμα αλλαγμένων "σημείων".

Ειδικότερα να αναφέρουμε πως στην γραμμή εργασιών του λειτουργικού, και δεξιά της ημερομηνίας υπάρχει πρόβλεψη για την προσθήκη του Windows Live ID.

Επίσης το βασικό interface του προηγούμενου λειτουργικού φαίνεται να αντικαθίσταται από το πιο περιεκτικό και λιτό “Aero Lite”.

Πηγές: newsbeast, engadget, bobit

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)