Device Doctor. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7JO2TAlW8fKBo_cVLYlJw48U7z8bJK0AnhOZX2DHY-_968s04jAOTE_7j0aKanYTj7X0HzkYkIicLURIo7C6RYIx-oTQbPe4Zw4ip99YKi-9RzGfJswSdB815n5PH8rNVRjyScQ6mmHo/s72-c/DeviceDoctor.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

1


Device Doctor, Windows 7, Windows, System, Portable Applications, Drivers

Παίρνει στον υπολογιστή σας πολύ ώρα μέχρι να ξεκινήσει ή να κλείσει;

Συναντάτε προβλήματα όταν τον βγάζετε από την λειτουργία αδράνειας;

Κολλάει συχνά χωρίς προφανή λόγο;

Αυτά και πολλά ακόμα παράξενα προβλήματα, ίσως προκαλούνται από προβληματικούς οδηγούς, γι' αυτό είναι πολύ καλή ιδέα να έχετε τον υπολογιστή σας ΠΑΝΤΑ ενημερωμένο.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε και μόνος σας.

Απλά κάντε μια λίστα με κάθε συσκευή του υπολογιστή σας, βρείτε τον κατασκευαστή, και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του σε τακτά χρονικά διαστήματα ψάχνοντας για νέες εκδόσεις.

Ίσως όμως, είναι απλούστερο να χρησιμοποιήσετε το Device Doctor, που θα τα κάνει όλα αυτά, αυτόματα & σε μερικά δευτερόλεπτα.

Το πρόγραμμα είναι απίστευτα εύκολο στην χρήση.

Τρέξτε το ( δεν χρειάζεται εγκατάσταση ), και θα εμφανιστεί ένα πολύ απλό περιβάλλον.

Επιλέξτε το Begin Scan ( κουμπί ) και αυτό θα ελέγξει τις εκδόσεις των οδηγών σας ( drivers ), συγκρίνοντάς τες με την κεντρική βάση δεδομένων του για να βρει αναβαθμίσεις τους.

Μέσα σε πολύ λίγη ώρα, μια αναφορά θα εμφανιστεί με μια λίστα με αρχεία που θα σας ενδιέφερε να κατεβάσετε.

Επιλέξτε έναν παρωχημένο οδηγό, πατήστε Download Update, και θα ανοίξει η σελίδα με τον σύνδεσμο για την λήψη του οδηγού.

Κατεβάστε το, τρέξτε το, ακολουθήστε τις οδηγίες του και ο οδηγός θα αναβαθμιστεί.

Πολύ εύκολα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!

Πάντα να παίρνετε αντίγραφα ασφαλείας πριν τέτοιες διαδικασίες, ώστε να μπορείτε πάντα να γυρίσετε στην πρότερη κατάσταση.



Δημοσίευση σχολίου Blogger

  1. Muy interesante. Buenas informaciones. Gracias por compartirlo con nosotros.Fue un gusto visitarte y leerte. Seguiré visitándote con tu permiso. Que tengas un buen día amigo. Te envío un cálido saludo.

    http://socialculturalyhumano.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)