RealPlayer - Κατεβάστε, παίξτε, μεταφέρετε, γράψτε και μοιραστείτε τα πολυμέσα σας. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://4.bp.blogspot.com/-0JXnRnreQsM/TgMEoQIJv5I/AAAAAAAALwA/-en3Mqm5w3o/s72-c/RealPlayer.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0

RealPlayer, Audio, Converter, Multimedia, Video, Windows, Windows 7Το RealPlayer 14 είναι η έκδοση ενός βετεράνου media player, πλέον βελτιωμένου με νέες ρυθμίσεις που θα τον κάνουν ακόμα ευκολότερο στην μεταφορά και διαμοίραση των πολυμέσων σας.Υπάρχει απλοποιημένη υποστήριξη για την μεταφορά αρχείων από και προς φορητές συσκευές, όπως τα... iPod, iPhone ή iPad, BlackBerry, MP3 player, Android, κι άλλες συσκευές. Μπορείτε να μεταφέρετε μουσική, βίντεο ή φωτογραφίες, επίσης, το σύστημα μπορεί να συγχρονίσει τις λίστες αναπαραγωγής μεταξύ των συσκευών σας και της βιβλιοθήκης του RealPlayer, ώστε τα πάντα να είναι ενημερωμένα.Επιλέξτε μερικές εικόνες και το πρόγραμμα μπορεί να τις εμφανίσει ως slideshow.
Εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα;
Η επιλογή Edit θα το ανοίξει με τον προεπιλεγμένο επεξεργαστή σας, και όταν πλέον είστε ικανοποιημένος μπορείτε να τις μοιραστείτε στο Facebook με λίγα μόνο "κλικ".Παράλληλα υπάρχουν αξιόλογα εργαλεία που βελτιώνουν την αίσθηση του προγράμματος, όπως υποστήριξη εξωφύλλων για την μουσική σας.
Και φυσικά το RealPlayer 14 έχει όλες τις δυνατότητες που είχε στις προηγούμενες εκδόσεις του, όπως την αναπαραγωγή μουσικής, βίντεο, CD ή DVD. Οργανώστε την συλλογή σας, επεξεργαστείτε αρχεία βίντεο και ήχου, γράψτε τα αρχεία σας σε CD ή DVD, ανεβάστε και κατεβάστε από το YouTube, και άλλα πολλά.
Παρ' όλα αυτά ως δυνατότητες, το πρόγραμμα παραμένει συμπαγές κι ελαφρύ.
Αν δε σας έπεισα, μπορείτε να το δοκιμάσετε!

Σχόλια & εντυπώσεις ακριβώς από κάτω.
Ευχαριστούμε!!!!

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)