Freemake Video Converter. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjVJV9Mbp0i5O3yOl22r_-8NFVtLHLEfXvs2G59LW023DCN6Rv9YzidscG3cw9yMPWDd0NJ7G-gtMlTCAWgMGGjhlp10AlFJFNaCC1sDhCTEXUPvHq9D71NEfv585HY-I4wQT-wwAtTUrI/s72-c/Freemake+Video+Converter.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0

Freemake Video Converter, Multimedia, Video, Converter, Encoders, Windows, Windows 7Όπως θα μαντέψατε από το όνομα, το Freemake Video Converter είναι ικανό να μετατρέψει βίντεο από έναν τύπο σε άλλο, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή.Το πρόγραμμα εισάγει μια μεγάλη λίστα από αρχεία βίντεο, και μπορεί να κάνει μετατροπές μεταξύ AVI, WMV, MP4, και 3GP τύπους. Εάν απλά θέλετε ένα αρχείο να παίξει σε μια συγκεκριμένη συσκευή, μπορείτε απλά να επιλέξετε ένα από τα ενσωματωμένα προφίλ.
Επιλέξτε "to MP4" για παράδειγμα, και κατόπιν θα έχετε επιλογές όπως "iPhone, iPod Touch", "iPhone 4, iPad", "iPod Classic, Nano", "iPod 5G", "PSP", "Smartphones" και "Digital media players". Επιλέξτε την επιλογή που ταιριάζει στο υλικό που έχετε και το Freemake Video Converter θα ετοιμάσει το αρχείο για εσάς αμέσως.Υπάρχει επιπλέον υποστήριξη για αντιγραφή DVD (χωρίς προστασία), και εάν σύρετε πολλά βίντεο τότε το πρόγραμμα θα μπορεί να τα γράψει σε ένα video DVD. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών ελέγχου στο αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε κείμενο, μικρογραφίες ή κινούμενα μενού, αλλά δεν μπορείτε να τα παραμετροποιήσετε. Ωστόσο αυτό κάνει την διαδικασία εύκολη και γρήγορη.
Εάν προτιμάτε να μοιραστείτε τα βίντεό σας με τον υπόλοιπο κόσμο, θα γινότανε πιο εύκολο εάν τα ανεβάζετε στο YouTube, και το Freemake Video Converter μπορεί να το κάνει αυτό.
Απλά εισάγετε τα σχετικά βίντεο, επιλέξτε το κουμπί To YouTube, εισάγετε πληροφορίες για το βίντεό σας, και το βίντεο θα δημοσιευτεί για εσάς.Άλλες δυνατότητες σας επιτρέπουν να συγχωνεύσετε βίντεο, να εξάγετε τον ήχο από μια ταινία, να δημιουργήσετε φωτογραφικά slideshows, και άλλα.
OS: Windows XP / Vista / XP X64 / Vista64 / 7 / 7 x64

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)