0 A.D New Release. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXpQ0LUOinfb58s06Ok8W-vQHUob_r0PcDnSiETif2RQDDBQUdqSPq4GpJlNf8Ury0uOaOtPJoRfu0YXzHeTfaxD7CBiZDuir1Cjhq_DyT30XqBxzVNycbeZJAKxcct5EQFjJiUguNQz8/s72-c/0+A.D+New+Release.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


0 A.D New Release, Games, Linux Games, Mac Games, Ubuntu, Debian, Suse, Mandriva, Fedora, Arch, Gentoo, Pardus, GNU/Linux, Linux Mint

Το 0 A.D είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στρατηγικής και πόλεμου όπου βασίζεται στο Age of Empires ή μάλλον ήταν να γίνει η συνέχεια του, μα τελικά οι προγραμματιστές του το ανέπτυξαν ως ένα αυτόνομο παιχνίδι το οποίο εξελίσσεται συνεχώς με νέα χαρακτηριστικά, προσθήκες και βελτιώσεις.

Η ιστορία του παιχνιδιού διεξάγεται ανάμεσα στα σκοτεινά χρόνια 500 πΧ μέχρι 500 μΧ.

Είναι Ανοιχτού Κώδικα και με έτοιμα πακετα για πολλές διανομές ( Ubuntu, Mint, Debian, OpenSUSE, Fedora, Mandriva, Gentoo, Arch, Pardus GNU/Linux, Chakra ), οπότε η εγκατάσταση του είναι μόλις ένα διπλό κλικ όταν το κατεβάσετε.



Η νέα του έκδοση ( expansion ) θέλει η πλοκή να διαδραματίζεται στην Μεσόγειο, με τους Ίβηρες να προσπαθούν να επιβάλλουν την κυριαρχία τους και να βρίσκονται αντιμέτωποι με τους Έλληνες, κάτω από την Ακρόπολη.



Θα δείτε επίσης, νέα χαρακτηριστικά όπως το πιο βελτιωμένο του περιβάλλον η καλύτερη εδαφική αναπαράσταση, προσθήκη νέων γεφυριών, μα και προσθήκη νέων πιο ρεαλιστικών ήχων καθώς και μουσικής.

Σαφώς έχουν γίνει πολλές ακόμα μικροδιορθώσεις και επεμβάσεις από τα παλαιότερα στοιχεία του και ένα πλήρες changelog της παρούσας έκδοσης.



Για Ubuntu, Mint και αλλες deb based διανομές, η κατεβάστε τα έτοιμα deb πακετα του παιχνιδιού...



ή ανοίξτε το τερματικό, και κάντε copy-paste, μία-μία τις παρακάτω εντολές, πατώντας Enter, μετά τη κάθε μία και δίνοντας τον κωδικό σας, όταν σας ζητηθεί.


sudo add-apt-repository ppa:wfg/0ad
sudo apt-get update
sudo apt-get install 0ad


Για Windows:



Για Mac:



HomePage:

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)