Disk Drill 1.1 |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfUmwnNu80onuYVBFvf4Hiyrc25K8W90vIU9WYoyEiajgCyiDazkgCkvOlTo49T7cCso5-OU7VMk5upXIurBgnkYVffM69jRcCZqFTvbz3fPXbdT1CJ8GtzRpmZvF201Kf14PdNuKxY_40/s72-c/Disk+Drill.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


Disk Drill, Mac, System, Utilities

Η απώλεια δεδομένων είναι κάτι το αναπόφευκτο, όσο επιμελής και αν είστε στα backups σας.

Ευτυχώς, αν αγνοήσετε τις όποιες ανησυχίες σχετικά με το προσωπικό απόρρητο, τα δεδομένα σπάνια χάνονται για πάντα ακόμη και αν διαγραφούν, αφού σχεδόν πάντα υπάρχει ένα μικρό περιθώριο όπου, οπλισμένος κανείς με τα κατάλληλα εργαλεία, μπορεί να τα ανακτήσει.

Το λογισμικό ανάκτησης δεδομένων σχεδιάζεται ώστε να ανιχνεύει τους σκληρούς δίσκους ψάχνοντας για τμήματα χαμένων ή διεγραμμένων αρχείων, καθιστώντας σε πολλές περιπτώσεις δυνατή την πλήρη ανάκτηση τους στην αρχική τους μορφή.

Το Disk Drill είναι ένα τέτοιο εργαλείο, και το σημαντικότερο όφελος για τους κατόχους Mac είναι πως διατίθεται δίχως κόστος - τουλάχιστον, για το διάστημα που παραμένει σε έκδοση beta.

Το Disk Drill παρέχει το συνηθισμένο σετ δυνατοτήτων που συναντάται σε ανταγωνιστικά προϊόντα: συνεργάζεται με ποικιλία drives, συμπεριλαμβανόμενων memory cards και flash drives.

Είναι σχεδιασμένο ώστε να ανακτά ακόμη περισσότερα από, απλά, τα αρχεία που διαγράψατε κατά λάθος: μπορεί επίσης να επιχειρήσει να ανακτήσει αρχεία που έχουν εξαφανιστεί, ή βρίσκονται σε partitions που έγιναν format.

Και λειτουργεί και σε πλήθος disk formats, συμπεριλαμβανόμενων των NTFS και FAT, καθώς και τα HFS/HFS+ των ίδιων των Mac. Όλα αυτά "ενώνονται" σε ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον.

Αυτό που διαφοροποιεί το Disk Drill από τον ανταγωνισμό είναι η μοναδική τεχνολογία του Recovery Vault.

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της ανάκτησης αρχείων από partitions HFS/HFS+ είναι πως είναι εφικτή η ανάκτηση μόνο των δεδομένων των αρχείων, όχι και ανάκτησης (ή θέασης) των ιδιοτήτων τους, συμπεριλαμβανόμενου του ονόματος τους.

Αυτό καθιστά την ανάκτηση ακόμη δυσκολότερη από ότι θα έπρεπε να είναι, αλλά το Recovery Vault αντικρούει το πρόβλημα: όταν είναι ενεργό, κρατά λεπτομερείς σημειώσεις για όλα τα αρχεία που διαγράφετε, αποθηκεύοντας τις ιδιότητες τους σε ένα ειδικό αρχείο βάσης δεδομένων στο προστατευμένο τμήμα του σκληρού σας δίσκου, κάνοντας ευκολότερο τον εντοπισμό τους αν ποτέ τις χρειασθείτε στο μέλλον.

Κατόπιν της εγκατάστασης του, και με το Recovery Vault ενεργό, έχετε έαν γρήγορο τρόπο ανάκτησης των δεδομένων σας (το Recovery Vault σε HFS/HFS+ drives, το Quick Scan σε NTFS/FAT drives), καθώς και μια εκτενέστερη μέθοδο "βαθειάς ανίχνευσης" ("deep scan") αν αυτές αποτύχουν.

Πάντα πάντως αξίζει να αρχίζετε με τη γρήγορη μέθοδο, που μπορεί να παρουσιάσει αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά, ή και δευτερόλεπτα, και όχι σε ώρες.

Αν και το Disk Drill διατίθεται δωρεάν για την ώρα, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το μελλοντικό κόστος του, όταν "βγει" από τη "δοκιμαστική" κατάσταση που βρίσκεται τώρα.

Η Cleverfiles έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα διατίθεται μια δωρεάν έκδοση της εφαρμογής, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο τι μορφή θα έχει αυτή - μπορεί να είναι απλά μια έκδοση demo, ή να περιλαμβάνει κάποιες από τις δυνατότητες της πλήρους έκδοσης.

Απαιτήσεις Συστήματος: Mac OS X 10.5 ( Leopard ) or later


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)