4 Μητρικές από την ASUS με Z68 chipset. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://1.bp.blogspot.com/-rf6r6UEjpbk/TdFL3geTIyI/AAAAAAAALeA/Oc6DmgOmZo0/s72-c/ASUS%2Bmotherboard%2BZ68%2Bchipset.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


ASUS motherboard Z68 chipset

Η Asus φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη ότι παρουσίασε το πρώτο κύμα των Z68 μητρικών, τρεις της σειράς P8Z68 Series ( P8Z68 Deluxe, P8Z68-V PRO και P8Z68-V ) και μια της ROG ( Republic of Gamers ) ( ROG Maximus IV GENE-Z ).

Όλες οι Z68 μητρικές έρχονται με υποστήριξη για το λογισμικό Virtu GPU, έχουν σχεδιασμό τροφοδοσίας DIGI+ ( 16 φάσεων στις P8Z68 ), τέσσερα DDR3-2133 σλοτ μνήμης και υποστηρίζουν τόσο SLI όσο και CrossFireX ( εκείνες της P8Z68 Series έρχονται με τρία PCIe x16 slots, ενώ η Maximus IV GENE-Z έχει δύο ).

Οι μητρικές P8Z68 Series οι οποίες είναι τύπου ATX διαθέτουν επίσης..

τους επεξεργαστές TPU και EPU, Gigabit Ethernet ( δύο για την P8Z68 Deluxe ),
Bluetooth 2.1,
κάρτα ήχου 7.1,
UEFI BIOS,
τέσσερις θύρες USB 3.0 ( δύο στο backplate, δύο στο header ),
τέσσερις θύρες SATA 3.0 Gbps και τέσσερις (P8Z68 Deluxe, P8Z68-V PRO) ή δύο (P8Z68-V) SATA 6.0 Gbps.

P8Z68-V PRO

Οι P8Z68-V PRO και P8Z68-V παρέχουν εξόδους D-Sub, DVI και HDMI, ενώ η P8Z68 Deluxe δεν διαθέτει καμία από αυτές τις θύρες.

Σύμφωνα με την Asus, η P8Z68 Deluxe είναι ικανή να χρησιμοποιεί την λειτουργία d-mode του Virtu ( η οθόνη συνδέεται κατευθείαν στα διακριτά γραφικά ) ενώ οι άλλες υποστηρίζουν τόσο την λειτουργία d-mode όσο και την i-mode ( η οθόνη συνδέεται κατευθείαν στην θύρα που έχει η μητρική ).

Maximus IV GENE-Z

Η Maximus IV GENE-Z ( η οποία είναι τύπου micro ATX ) έρχεται με έξοδο HDMI,
έχει επίσης Gigabit Ethernet, τέσσερις USB 3.0 θύρες,
δύο SATA 6.0 Gbps και τέσσερις υποδοχές SATA 3.0 Gbps,
ενώ διαθέτει και κάποια έξτρα όπως το ROG Connect,
την κάρτα ήχου SupremeFX X-Fi 2 και άλλα πολλά.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)