Ελληνικό φόρουμ Ubuntu - gr. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://3.bp.blogspot.com/-14BWkaKV4Gc/TZb9Kzubr5I/AAAAAAAALF4/4kDuBnXWdVs/s72-c/Forum%2BUbuntu.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0Μια νέα πνοή στο Ελληνικό φόρουμ της διανομής Ubuntu έδωσε η αλλαγή της εμφάνισής του.

Όμορφα χρώματα, στις μελιτζανί αποχρώσεις του νέου Ubuntu.
Ξεκούραστο περιβάλλον με το απαλό μπεζ να κοσμεί το βασικό χρώμα στη κεντρική του σελιδα, αλλά και η λεπτομέρια της μπάρας στην κορυφή της σελίδας του φόρουμ, που παραπέμπει σε αυτή του Gnome, σε κάνει να αισθάνεσαι πως είσαι μέσα στο αγαπημένο σου λειτουργικό.

Με λίγα λόγια, ένα ανανεωμένο κι ευχάριστο περιβάλλον, με πλούσιο και χρήσιμο υλικό για όλους και με μοντέρνο και σύγχρονο skin.

Αξίζει να το επισκεφθείτε!!!

Από όλη την ομάδα του "Στάλες στο γαλάζιο" Μπράβο στους Διαχειριστές της κοινότητας, πάντα τέτοια παιδιά και πάντα να μας δίνεται απλόχερα την αστείρευτη γνώση σας.

Κείμενα και Εικόνες: Δικά μου.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)