Αλλάξτε την εμφάνιση του Ubuntu σε Mac. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://4.bp.blogspot.com/-lO0fLfFsCK4/TWktcbPfmLI/AAAAAAAAK30/FXuRTYs3_SE/s72-c/Ubuntu%2B%25CF%2583%25CE%25B5%2BMac.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0Ήρθε ή ώρα να μεταμορφώσουμε το Ubuntu σε Mac.

To ubuntu 10.10 έχει ωραίο περιβάλλον, λειτουργίες και είναι δωρεάν κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που είναι πρώτη διανομή στο Linux.

Αν όμως αγαπάτε το περιβάλλον εργασίας του Mac και δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να έχετε το αυθεντικό, τώρα μπορείτε να έχετε ότι πιο κοντινό με το Macbuntu.

To Macbuntu θα εγκαταστήσει όλες τις απαραίτητες εφαρμογές, τα εικονίδια, και ότι άλλο χρειάζεται ώστε η επιφάνεια εργασίας σας να μοιάζει ακριβώς με το OS X.

Δεν πειράζει ποιά έκδοση του Ubuntu χρησιμοποιείτε, γιατί υποστηρίζει και την έκδοση 10.04 ( Lucid Lynx) και την 10.10 ( Meerkat), εκτελέστε τις παρακάτω εντολές και θα έχετε το Ubuntu με εμφάνιση Mac.

Oι εντολές για την έκδοση Ubuntu 10.04 ( Lucid Lynx ):


wget https://downloads.sourceforge.net/project/macbuntu/macbuntu-10.04/v2.2/Macbuntu-10.04.tar.gz -O /tmp/Macbuntu-10.04.tar.gz
tar xzvf /tmp/Macbuntu-10.04.tar.gz -C /tmp
cd /tmp/Macbuntu-10.04/
./install.sh


και για την τελευταία έκδοση 10.04 ( Lucid Lynx ):


wget https://downloads.sourceforge.net/project/macbuntu/macbuntu-10.10/v2.3/Macbuntu-10.10.tar.gz -O /tmp/Macbuntu-10.10.tar.gz
tar xzvf /tmp/Macbuntu-10.10.tar.gz -C /tmp
cd /tmp/Macbuntu-10.10/
./install.sh


To περιβάλλον είναι στα αρχικά στάδια αλλά δουλεύει εντυπωσιακά καλά.

Οι ρυθμίσεις παραμέτρων γίνονται κατά την φάση της εγκατάστασης.

Για να επιστρέψετε στο πρωτότυπο περιβάλλον Ubuntu Gnome , πληκτρολογείστε τις παραπάνω εντολές αντικαθιστώντας την τελευταία ./install.sh με την ./install.sh .

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)