Ubuntu 10.10. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://4.bp.blogspot.com/-lJ6j0pWqEiM/TY3KH779u2I/AAAAAAAALDs/nESqfZab9yE/s72-c/Ubuntu%2B10.10.png' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


Ubuntu 10.10, Linux, Ubuntu

Η πολύ γνωστή διανομή Linux ανακοινώθηκε στο επίσημο site της και είναι διαθέσιμη για download.
Η καινούργια έκδοση έρχεται με ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον Gnome.

Στο Ubuntu 10.10 επίσης βρίσκουμε δωρεάν εφαρμογές, ασφαλή και γρήγορη περιήγηση στο Web, ένα ειδικό κατάστημα μουσικής και πολλά άλλα.

Το Ubuntu φέρνει τις καλύτερες τεχνολογίες απευθείας στην επιφάνεια εργασίας μας.

Όλα τα κλασικά προγράμματα υπάρχουν, από τον Mozilla Firefox για περιήγηση στο web και το Openoffice για τα έγγραφά σας.

Με το Ubuntu Software Center μπορείτε να έχετε οποιαδήποτε στιγμή πρόσβαση σε χιλιάδες δωρεάν και open source εφαρμογές για κάθε γούστο.

Όλες οι εφαρμογές γίνονται download εύκολα και γρήγορα με μερικά "κλικ".

Με τα ενσωματωμένα προγράμματα μπορείτε να συνδέσετε στους λογαριασμούς σας στο facebook και twitter και να έχετε πρόσβαση σε αυτά κατευθείαν από το desktop σας από ένα ενιαίο μέρος.

Γενικά η νέα έκδοση αν και μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχο 10.04 που είχε φέρει σημαντικές αλλαγές, έχει μια κλίση στις cloud services και το Ubuntu One ώστε να κρατάτε συγχρονισμένα τα αρχεία σας μεταξύ των υπολογιστών σας χωρίς να μπλέκετε με backups και μεταφορές.

Κάτι αντίστοιχο με το Dropbox δηλαδή.

Eπειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, επισκεφθείτε τα παρακάτω links για να ενημερωθείτε γύρω από την νέα έκδοση καθώς και να κατεβάσετε την 32 ή 64 bit έκδοση.

Official site:Download 32bit version:Download 64bit version:


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)