Easy Video Convert To .AVI format. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://3.bp.blogspot.com/-pHarTZ-K05Q/TYiLksXqbuI/AAAAAAAAK9c/kDsyziesa4s/s72-c/Easy%2BVideo%2BConvert%2BTo%2BAVI%2Bwith%2BNautilus%2BScript.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0

Η μορφή αρχείου βίντεο (.avi ) καλώς ή κακώς είναι η πιο διαδεδομένη, αφού παίζει στις περισσότερες συσκευές-players ( Επιτραπέζιες & μη ).Σε αυτήν την ανάρτηση θα σας παρουσιάσουμε ένα scriptάκι για linux που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε εύκολα και γρήγορα οποιοδήποτε βίντεο, σε AVI format.Έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει εύκολα DVDs, ISOs, AVIs, MPEGs, η όποια άλλη μορφή βιντεο επιθυμείτε.Στο τέλος της κάθε μετατροπής, σας δίνει την επιλογή για την ποιότητα που θέλετε να έχει το βίντεο-αρχείο που μετατρέψατε.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:
Θα το κατεβασετε, θα το αποσυμπιέσετε και με διπλό "κλικ" στο αποσυμπιεσμένο αρχείο.Στη ερώτηση που θα σας κάνει, επιλέξτε το... Εκτέλεση από Τερματικό.Εκεί θα δείτε το Μενού, όπου με πολύ απλό τρόπο μπορείτε να επιλέξετε το βίντεο που θέλετε να μετατρέψετε είτε μέσα απο τον υπολογιστή σας, είτε από κάποια εξωτερική συσκευή αναγνώρισης ή αποθήκευσης.Απλά, θα πατήσετε την επιλογή που θέλετε (π.χ. το 1 για DVD, το 2 για ISO, το 3 για καποιο αρχείο από το δίσκο σας).Είναι τόσο μα τόσο αναλυτικά που δε νομίζω να μπερδευτείτε καθόλου.Αν πάλι, θέλετε να μετατρέψετε ένα βιντεο που έχετε αποθηκευμένο κάπου στον υπολογιστή σας, μπορείτε να του πείτε στα γρήγορα να το μετατρέψει, με την ακόλουθη εντολη:
./path/to/Video2Avi.sh "/ ο φάκελος / το αρχείο βίντεό σας "
Ακόμα, μπορείτε να το μεταφέρετε και στο δεξί κλικ, απλά πηγαίνοντας το αποσυμπιεσμένο αρχείο στο κρυφό φάκελο του λειτουργικού σαςσυστήματος με το παρακάτω τρόπο.
/home>gnome2>nautilus scripts
Σημείωση:
Τα κρυφά αρχεία εμφανίζονται πατώντας το Ctrl + H.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)