Αιτία θανάτου, 3000 τρόποι να πεθάνεις. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://2.bp.blogspot.com/-0yfVI8cFc1I/TXO3_3C9I4I/AAAAAAAAAFI/HEh91Zei9s4/s72-c/Aitia_8anatou_3000_tropoi_na_pe8aneis.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

3


Aitia 8anatou 3000 tropoi na pe8aneis, Greek Books

Η πιο πλήρης εικονογραφημένη εγκυκλοπαίδεια των τρόπων που πεθαίνουμε. Όλοι πρόκειται να πεθάνουμε -αυτό περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο της ζωής- όμως, πώς πρόκειται να συμβεί αυτό;

Σήμερα, παρόλο που ο μέσος όρος ζωής είναι υψηλότερος, οι άνθρωποι πεθαίνουν από οτιδήποτε - οι βρισιές, η αφαίμαξη, οι ιπτάμενες αγελάδες, ο λόξιγκας, το γέλιο, η αυτόματη ανθρώπινη ανάφλεξη και τα περουκίνια είναι μόνο μερικές από τις αιτίες.

Σύμφωνα με τα πιστοποιητικά θανάτου, υπάρχουν περισσότεροι από τρεις χιλιάδες τρόποι για να πεθάνει κανείς.

Στο βιβλίο αυτό οι αιτίες θανάτου παράξενες ή κοινές, παρουσιάζονται αλφαβητικά και αναφέρονται σε πραγματικές ιστορίες ανθρώπων, γνωστών και μη, που πέθαναν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο.

Το βιβλίο αποτελεί προϊόν εντατικής έρευνας και περιλαμβάνει λεπτομέρειες που αναφέρονται σε παράξενους τρόπους ταφής και διάσημα τελευταία λόγια, καθώς και πάνω από τετρακόσιες συνοδευτικές φωτογραφίες.

Η αιτία θανάτου δεν είναι απλώς μια διασκεδαστική μελέτη όλων των τρόπων που πεθαίνουμε - είναι το πορτραίτο της ανθρώπινης μοίρας σε λέξεις και αριθμούς.

Το βιβλίο "Αιτία θανάτου - Η Εικονογραφημένη Εγκυκλοπαίδεια του Θανάτου" βραβεύτηκε το 2006 με το Bram Stoker non-fiction award.


Δημοσίευση σχολίου Blogger

 1. Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα λάτρης των βιβλίων το συγκεκριμένο φαίνεται να είναι πολύ καλό.Σ'ευχαριστώ που το ανέβασες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ποιό ειναι το password?Το αρχειο ζηταει κωδικο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Kaλησπερα σου το
  pass ειναι stales.sto.galazio .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)