Η ζωφόρος του Παρθενώνα. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhg7GTZePtZcctTiN8Ryq7pjTf0UpPvDL13tImnHZttjAE9Smu6O1TxtZTWPq-c7nM4oNaybmZHGUTdLaX2h3tRQrPegFg6tYxEtnLkf-veux-OoMl1lg7URBZvX_Q8VrsuDFnOxp8YEtA/s72-c/%CE%97+%CE%B6%CF%89%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B8%CE%B5%CE%BD%CF%8E%CE%BD%CE%B1.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

3
Η ζωφόρος του ΠαρθενώναΗ ζωφόρος του Παρθενώνα, ένα έργο μεγάλης αρχαιολογικής σημασίας, παρουσιάζεται σε ψηφιακή μορφή.
Πρόκειται για μια online εφαρμογή η οποία αναπτύχθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού - Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης - Α' Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT).
Η εφαρμογή είναι στα ελληνικά και αγγλικά, δείχνει όλους τους σωζόμενους λίθους της ζωφόρου των μουσείων Βρετανικού, Ακροπόλεως και Λούβρου.

Οι φωτογραφίες έχουν συμπληρωθεί με σχέδια των J. Stuart (1751),J. Carrey (1674). Ακόμη περιλαμβάνει παιχνίδια για τα παιδιά, μικρά η μεγάλα!!!


Δημοσίευση σχολίου Blogger

  1. Φίλος, καλός απόγευμα! Πολύ ενδιαφέρουσα. Μου άρεσε.

    Att.,
    http://wwwteologiavivaeeficaz.blogspot.com/

    Profº Netto, F.A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να βάλω κάτω απο κάθε ανάρτηση στο blog μου το "You might also like"
    που έχουν ήδη άλλα blogs, προκειμένου να βοηθούνται οι επισκέπτες να βλέπουν κι άλλες παρεμφερείς αναρτήσεις μου, χωρίς να ψάχνουν στα τυφλά.
    θα μπορούσατε να μου συστήσετε τον τρόπο εγκατάστασης;
    Ευχαριστώ
    Χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα Χαρα
    Θα πας εδω
    Η διαδικασια για την προσθηκη του widget ειναι με βηματα & πολυ απλη

    Αυτα που θα πρεπει να προσεξεις ειναι:
    α) το Platform: οπου θα επιλεξεις το Blogger
    β) το Width: που επιλεγεις ποσα παραθυρα με σχετικες αναρτησεις θα σου προβαλει.
    και γ) το My blog has light text on a dark background, το οποιο στη δικη σου περιπτωση ΔΕΝ θα τσεκαρεις το πεδιο που εχει.

    Αν καπου δυσκολευτεις στειλε μου email.

    Καλο σου βραδυ & καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)