Το Google Chrome & οι αγαπημένες επεκτάσεις του. Μέρος Α. Κατηγορία Θέματος: "Αναζήτηση" |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGFC6L4FCxvXo-Ka_Dqi_kNTEeqKiP6sD4ssGD_XwuywiezDhnT8mEt4sjWXKr6HhkKChEMqP4AbNCssZCATa84VlWT9JuaTjCXdTyzKbFOAwexrQZenovkuAeSTc2c0cY-JaXI5cntjw/s72-c/5+Chrome+Extensions+To+Enhance+your+Google+Search+Experience.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

2
Από τότε που εμφανίστηκε το Google Chrome δύο χρόνια τώρα, έχει αγαπηθεί από όλους τους χρήστες του Ίντερνετ με τέτοιο τρόπο, όσο κανένας άλλος περιηγητής.

Ένας από τους πρωταρχικούς λόγους είναι, η παρουσία πολυάριθμων επεκτάσεων που παίρνει. Εντούτοις, λόγω τόσων πολλών επεκτάσεων, ίσως οι χρήστες κάπου έχουν μπερδευτεί.

Εδώ εμείς & θα σας ξεμπερδέψουμε & παράλληλα θα σας δείξουμε ορισμένες από αυτές, ανά κατηγορία.
Σαν πρώτη κατηγορία έχω πιάσει τις επεκτάσεις για την μηχανή αναζήτησης.

1. Search Box:



Η επέκταση αυτής της φόρμας αναζήτησης είναι οτι απλοποιεί τον τρόπο που ψάχνετε στο διαδύκτιο.

Μεταφορτώστε και εγκαταστήστε το από...

2. Xmarks Thumbnails:



Αυτή η επέκταση προσθέτει μια προεπισκόπηση της σελίδας πριν καν την επισκεφτείτε, παράλληλα σας δείχνει αποτελέσματα αναζήτησης, βασισμένα στα εκατομμύρια των σελιδοδεικτών από το xmarks sync.

Μεταφορτώστε και εγκαταστήστε το από...

3. Xmarks SearchTabs:



Αυτή η επέκταση προσθέτει ένα ζωηρόχρωμο μενού από ετικέτες κάτω από το πεδίο αναζήτησης της google, το οποίο περιέχει τους καλύτερους ιστοχώρους σχετικά με την ερώτηση ή την λέξη που κάνατε αναζήτηση & μ'αυτό τον τρόπο σας ομαδοποιεί το θέμα με τα περισσότερα δυνατά αποτελέσματα.

Μεταφορτώστε και εγκαταστήστε το από...

4. FastestChrome:



Αρκετες φορές ξοδεύουμε το χρόνο που χρειάζεται να πάμε στην επόμενη σελίδα, και στο ξαναφόρτωμα της. Μια από τις αγαπημένες μου επεκτάσεις είναι κι αυτή, το FastestChrome σας δίνει την δυνατότητα να φορτώσει αυτόματα την επόμενη σελίδα, ενώ κοιτάζετε βιαστικά την τρέχουσα σελίδα.
Κι αυτό δεν ισχύει μόνο στη σελίδα της google, αλλά σε όλους τους ιστοχώρους, όπου πρέπει να κινηθείτε προς την επόμενη σελίδα μετά από το τέλος του περιεχομένου της τρέχουσας.

Μεταφορτώστε και εγκαταστήστε το από...

5. WebMynd:



Ακόμα μια αγάπημένη, την οποία χρησιμοποιώ τακτικά ψάχνοντας στο google. Η επέκταση WebMynd ενσωματώνει τα αποτελέσματα από τους ιστοχώρους με μορφή widgets στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Προς το παρόν στο στάδιο ανάπτυξης, έχουν ενσωματωθεί τα YouTube, Twitter, Oneriot και το Hunch στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Μεταφορτώστε και εγκαταστήστε το από...

Στην επόμενη ανάρτηση, σαν δεύτερη κατηγορία θα σας δείξουμε τις επεκτάσεις για τους σχεδιαστές μας.
Μείνετε συνδεδεμένοι στις "Στάλες στο γαλάζιο" & δεν θα χάσετε!!!


Σχετικές Αναρτήσεις.

  1. Το Google Chrome & οι αγαπημένες επεκτάσεις του. Μέρος Β. Κατηγορία Θέματος: "Σχεδίαση"
  2. Το Google Chrome και οι αγαπημένες επεκτάσεις του. Μέρος Γ. Κατηγορία Θέματος: "για Προγραμματιστές"

Δημοσίευση σχολίου Blogger

  1. Μια ερώτηση μόνο: Πόσο ασφαλείς είναι οι επεκτάσεις σε έναν περιηγητή;
    Πιστεύω ότι είναι ασφαλείς αλλά γιατί κατά την εγκατάστασή τους βγαίνει μήνυμα για αποδοχή κλπ.
    Ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη όλες οι επεκτάσεις είναι ασφαλείς, αφού προέρχονται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του περιηγητή, όπως γίνεται εξάλλου μ' όλους τους browsers π.χ. opera, firefox, ... κτλ.

    Τώρα ως προς την αποδοχή των όρων χρήσης που γίνεται, πιστεύω πως το κομμάτι αυτό οφείλεται σε πνευματικά δικαιώματα του προγραμματιστή με τoν εν λόγο "περιηγητή" Google Chrome .

    Καλό σου απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)