Add PayPal Donation Button Widget to your Blog (Tutorial). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtVXV1GPdm1nKPcW4Ra3CEyoRfuygXb9N54t8PJ7OVUoHrjoE4GFALcla9HN_iuGUktClU9NyF9MANhuWKUwhctTI76esW3esdT1nkWq1uO7IE3FW87Vov25xUv5Ek2sHMQuT1aAq7BPE/s72-c/Add+PayPal+Donation+Button+Widget+to+your+Blog.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

2
Λίγα και σταράτα λόγια....
- Τι είναι το donate ή η Δωρεά??
- Στην Ελλάδα η ιδέα του donation είναι ανέκδοτο, αντίθετα με άλλες χώρες που είναι σύνηθες φαινόμενο.
Για πολλούς είναι άγνωστη η αξία των υπηρεσιών αυτών, οπότε είναι αδύνατον να αξιολογηθούν.
- Τι χρειάζεστε;
- Μια κάρτα... χρεωστική, προπληρωμένη, πιστωτική ή κάποιον τραπεζικό λογαριασμό.
- Πως γίνεται η συναλλαγή με PayPal;
- Απλά συνδέεις στο paypal την κάρτα σου (χρεωστική, προπληρωμένη, πιστωτική) ή τον τραπεζικό σου λογαριασμό και κάνεις τις συναλλαγές σου με τη μέγιστη ασφάλεια.
Στην περίπτωση που πουλάς κάτι (ή λαμβάνεις χρήματα) έχει προμήθειες βέβαια, αλλά σαν αγοραστής δε σε αφορούν.

To paypal είναι καλό μόνο για τον αγοραστή, κι εγώ ως αγοραστής πάντα και μόνο με paypal κάνω της αγορές μου στο διαδύκτιο. Το PayPal είναι ο οικονομικός διαμεσολαβητής, ο οποίος εγγυάται ότι θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω (μέχρι 600€ νομίζω) αν ισχυριστείς ότι σε κλέψανε ή δε σου παρέδωσαν το προϊόν που ζήτησες. Η ποιότητα των υπηρεσιών του, είναι ό,τι καλύτερο έχω συναντήσει στις συναλλαγές μου. Απίστευτη η εξυπηρέτηση πελατών, φοβερή ευγένεια, άμεση ανταπόκριση, πελατοκεντρική πολιτική. Δε συγκρίνεται με τις ελληνικές τράπεζες, ούτε καν με τις εταιρείες καρτών (visa, mastercard... κλπ).

Για τον πωλητή όμως οι υπηρεσίες είναι γελοίες! Η πολιτική της εταιρείας είναι... "τα έχω καλά με τους πολλούς (αγοραστές) και τους υπόλοιπους (πωλητές) γράφτους". Έτσι έχει πάρει τέτοια διάσταση το θέμα που εάν δεν έχεις paypal πλέον δεν μπορείς να πουλήσεις ή να αγοράσεις κάτι στο internet & εάν μιλήσεις με καμία εξυπηρέτηση πελατών ως πωλητής, δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη!

Ας πάμε τώρα στους φίλους μας με το donate....
Για τους κατόχους του "Donate" είναι μεγάλη τιμή καθώς & μεγάλη υποχρέωση απέναντι στους επισκέπτες σας. Γιατί θα πρέπει η δουλειά σας να είναι "άψογη" & με συνεχή καθημερινό αγώνα, για ακόμα καλύτερα & πιο ενδιαφέροντα θέματα. Έτσι, με την προσθήκη του donate-δωρεά, δίνεται την δυνατότητα στους αναγνώστες εάν το επιθυμούν κι αυτοί φυσικά, να σας ανταμείψουν για όλες τις σκληρές δουλειές και την προσπάθεια που έχετε κάνει στη σελίδα σας.

Στις περιηγήσεις μου όμως στην blogόσφαιρα έχω δει "κουτσοί στραβοί" να 'χουν κοτσάρει κι από ένα donate, χωρίς να παρουσιάζει η σελίδα τους κάποιο ενδιαφέρον. Άλλοι κερνάνε φραπεδάκια, εσπρεσάκια, κρουασανάκια...& γενικά ότι υπάρχει με την ίδια κατάληξη....κτλ. Προσωπική μου άποψη, ψάχνουν να βρουν, το πιο ΜΑΚΑΚΑ από αυτούς για να βγάλουν κανα ευρώπουλο. Και το φαινόμενο αυτό δυστηχώς παρουσιάζεται περισσότερο στους Έλληνες bloggers. Να & που ΚΑΙ σ'αυτόν τον τομέα, κρατάμε πάλι την πρωτιά. Παρόλα αυτά εμείς θα σας δείξουμε τον τρόπο....
Καταρχήν θα πρέπει να φτιάξετε έναν λογαριασμό στην PayPal.
Επισκεφτείτε την σελίδα εδώ & δημιοιυργήστε έναν λογαριασμό.
Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, κάντε σύνδεση με το email σας & τον κωδικό πρόσβασης & πηγαίντε στην καρτέλα-tab του μενού "Merchant Services"
Στη δεξιά πλευρά της σελίδας σε κάποιο σημείο σας έχει το Donation.
Θα κάνετε "κλικ" & θα σας βγάλει την παρακάτω φόρμα, όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.
π.χ.... Donation ID, Donation name/service κτλ ....
Στην περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα δικό σας "κουμπί" κι όχι αυτό που σας δίνει η εταιρία
Θα κάνετε κλικ στο "Customize Appearance" και θα φορτώσετε το δικό σας.
Μόλις τελειώσετε θα πατήσετε "Create Button Now" link ( στο Step 2 )
Τώρα θα σας δώσει κάποιο κώδικα τον οποίον θα πρέπει να ενσωματώσετε στο ιστολόγιό σας.
Η διαδικασία είναι να πάτε στον Πανόπτη σας ---> Διάταξη ---> Στοιχεία Σελίδας ---> Προσθήκη gadget ---> HTML/JavaScript
Και μέσα στο gadget θα προσθέσετε τον κώδικα που μόλις πήρατε από την PayPal.
Σαν τίτλο... βάλτε ότι θέλετε....ξέρετε ΕΣΕΙΣ!!!
Μετά μέσα από την διάταξη της σελίδας σας θα το βάλετε στη θέση που σας αρέσει.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ & ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ!!!!!

Δημοσίευση σχολίου Blogger

  1. φιλε μου αν μπορεις πες π.χ αν 8ελεισ να βαλεισ ενα donate sto μπλογκ με το λογαριασμο που εχεισ στην τραπεζα η τη προπληρωμενη αν εχεις 1)καθε ποτε μπαινοθν τα λεφτα απο τα donate στο λογαριασμο σου? 2) ποιο ποσο πρεπει να συγκεντρωθει για να αρχισεις να πληρωνεσαι?3) πρεπει να κανεισ καποια συνενοηση πριν με τν τραπεζα σου?4) αν γινετε να πεις και τις προμηθειες του paypal
    αυτα..ελπιζω να μην σε κουρασα..καλη συνεχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστευω φιλε μου οπως κανεις καταθεση χρηματων σε άλλο προσωπο & την επομενη μερα ειναι στο λογαριασμο του, κατι αντιστοιχο θα συμβαινει & εδω.
    Για το χρονο πληρωμης πιστευω πως θα ναι άμεσος.
    Για περισσοτερες πληροφοριες στην τραπεζα που εχεις την προπληρωμενη καρτα σου & στην σελιδα της paypal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)