Εικονίδιο Χρήστη Των Windows 8 στα Windows 7. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://3.bp.blogspot.com/-YoSA64HT9z4/TevNfo_f3pI/AAAAAAAALtM/MNORbGXxo2c/s72-c/taskbar%2Busertile%2Balpha%2B7.1.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


Taskbar UserTile Alpha, Windows 7, Tips and Tricks, Utilities

Τα Windows 8 θα κάνουν την εμφάνισή τους το 2012, ( σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της microsoft ) μαζί με τον Ιnternet Εxplorer 10, αλλά και με σημαντικές καινοτομίες.
Aυτή τη στιγμή, υλοποιούνται προγραμματάκια κι εργαλεία για τα Windows 7 τα οποία ενσωματώνουν τα νέα χαρακτηριστικά από τα επερχόμενα Windows.

Το ονοματάκι του, "Taskbar UserTile" κι είναι ένα "δωρεάν" εργαλείο για τα Windows 7 που σας επιτρέπει να προσθέσετε την εικόνα χρήστη στη γραμμή εργασιών σας, όπως στα Windows 8.Μόλις εγκατασταθεί το πρόγραμμα, το τρέχον εικονίδιο σας θα εμφανίστεί στη γραμμή εργασιών.

Κι έτσι με την εφαρμογή αυτή έχετε την δυνατότητα μ' ένα μόνο "κλικ" να εμφανίζεται το μενού από όπου μπορείτε να αποσυνδεθείτε, να κάνετε εναλλαγή χρηστών καθώς και να έχετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου σας.

Σημείωση:

Η εφαρμογή είναι συμβατή μόνο με τα λειτουργικά συστήματα Windows 7, σε 32bit & 64bit.

Προς το παρόν, το πρόγραμμα λειτουργεί μόνο εάν το taskbar βρίσκεται στο κάτω μέρος της επιφάνειας εργασίας των Windows ( αυτό το λέω γιατί κάποια την έχει στο πλάι...χαχα ).


Via AngelWZR από το DeviantArt

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)