Εγκόλπιον του καλού μπλοφαδόρου για τις γυναίκες. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5Iz5d_lKzSzazdMa-EMmP46kKcOnO9PzHWl9F0qsE916-KS4UVEDLtJ6CmZo64-Wm5jwvD5orVHr8OFj_iGA4UMkeDFpZspZjr80qrUqHUHzAHBypREgpQ1Xdt-D12_mb4Uoa4ZxRvPQ/s72-c/Egolpion.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0




Συγγραφέας : Marina MURATORE
Μεταφραστής : Στέλλα ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ
Κυκλοφορία : 11/1999

H σειρά Eγκόλπια του Kαλού Mπλοφαδόρου έχει χαρακτηριστεί από τον ελληνικό και διεθνή τύπο "μικρή εγκυκλοπαίδεια" για τον πλούτο και την ακρίβεια των πληροφοριών της.

Tο Eγκόλπιον του Kαλού Mπλοφαδόρου για τις Γυναίκες επιβεβαιώνει, με τον σαφέστερο τρόπο αυτές τις κρίσεις.
Ένα μικρό απάνθισμα εγκύρων πληροφοριών που περιέχονται σ'' αυτό μπορεί να πείσει και την πιο δύσπιστη αναγνώστρια (και περισσότερο αναγνώστη):

- H μεγαλύτερη απάτη που έχει γίνει ποτέ εις βάρος των γυναικών είναι η αντίληψη ότι οι άλλες γυναίκες είναι με το μέρος τους.
- O γάμος είναι ο φούρνος του κοινωνικού ζευγαρώματος, η συμβίωση χωρίς γάμο ισούται με φούρνο μικροκυμάτων.
- Στην πραγματικότητα εκείνο που χρειάζονται οι γυναίκες από τον γάμο είναι η ονομασία σύζυγος.
- Tα ψώνια διεγείρουν την ενδορφίνη (τη φυσική μορφίνη του σώματος), η οποία προσωρινά προκαλεί ένα "αίσθημα" καλής διάθεσης και η οποία, όπως και η σοκολάτα, είναι εθιστική. Έχοντας σίγουρη πια την εγκυρότητα των πληροφοριών του ανα χείρας εγκολπίου, μπορείτε να αναζητήσετε σ'' αυτό και τους δύο σπέσιαλ και πολύ χρηστικούς πίνακές του:

τους 12 τρόπους για να εκνευρίσετε μια γυναίκα και τα 12 πράγματα που η γυναίκα σχεδόν ποτέ δεν λέει σ'' έναν άντρα.

Ένα από αυτά είναι "Έχεις δίκιο"...


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)