Elive 2.0 |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgsOMAuTQ7w9PEKU3Mi1XBkyzzQw0hGq1WwoGNtX7pMSF66bdFUa8woRFnQpgSdbz8c4j8KQNoYOS_5r3OLOGaAXUjosf-PkdYoiOGKFcdtPhl2vBOPbBtkT1Y41xY4VAoao2niwzbhRY/s72-c/Elive+2.0.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0


Elive 2.0, Elive, Linux

Το Elive βασίζεται στο Debian GNU/Linux αλλά χρησιμοποιεί το Enlightenment περιβάλλον εργασίας.

Το Enlightenment είναι σταθερό και ελαφρύ, συγκεκριμένα το Elive τρέχει σε λιγότερο από 128MB RAM, αλλά είναι εξαιρετικά παραμετροποιήσιμο.

Εάν αναρωτηθήκατε ποτέ για το Enlightenment και αν αξίζει τον κόπο της εγκατάστασης και ρύθμισης, το Elive Live CD είναι ένας άριστος τρόπος να το δοκιμάσετε και να δείτε πόσο πανέμορφο περιβάλλον εργασίας μπορείτε να αποκτήσετε με πολύ λίγο κόπο.

Αυτό κάνει το Elive κατάλληλο και για παλαιότερο υλικό αλλά είναι επίσης μια πολύ καλή λύση για οποιονδήποτε θέλει ένα γρήγορο, με ταχεία απόκριση σύστημα.

Το Elive δεν είναι απλά ένα όμορφο και γρήγορο περιβάλλον εργασίας, αλλά περιλαμβάνει και πολλά προγράμματα: από μια πλήρη σουίτα γραφείου μέχρι εφαρμογές πολυμέσων ικανές για να ευχαριστηθείτε μουσική, βίντεο και DVD.

Με όλα αυτά τα προγράμματα και ένα τόσο καλό περιβάλλον εργασίας που δεν είναι απαιτητικό σε πόρους, ίσως αναρωτιέστε αν υπάρχει κάποια παγίδα.

Η μόνη πραγματική παγίδα είναι πως η διανομή δεν είναι για καινούργιους στο Linux.

Είναι ένα από αυτά τα πακέτα όπου όσο περισσότερα προσθέσεις σε αυτό, τόσο περισσότερα παίρνεις.

Οπότε εάν είστε φανατικός λινουξάς, ή απλά προετοιμασμένος να περάσετε λίγη ώρα μέχρι να πάρετε αυτό που θέλετε, αυτή μπορεί να είναι μια άριστη επιλογή.

Απαιτήσεις: 300MHz CPU and 128MB of RAM


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)