Moosend: Δημιουργήστε τη καμπάνια σας από το μηδέν. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjdip_5CLMTCdxMZkwc4HZyGCC_COVoKzEq4VkK5jBHbXVRcLHBT3iGvMUNUHj0VX3deG0IosbmiqJzMcq7AHoiUTi7p5j69FMTjXSeugXs_85r3Cu0zYiPUZBJAdNi5dbKek8JnhOI_z0/s72-c/Moosend.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Γενικά, μου αρέσουν τα sites με προσεγμένη γραφιστική εικόνα, ενώ δίνω ακόμη μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό, αν η υπηρεσία που παρέχουν σχετίζεται με το design.
Πιστεύω ότι είναι απαραίτητο να δείξουν από τη βάση τους ότι ασχολούνται και ότι τους ενδιαφέρει ουσιαστικά το κομμάτι της σχεδίασης.
Αποτελεί μία πρώτη ένδειξη ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες του δυνητικού πελάτη.

Αν σε κάτι δεν υστερεί το Moosend, λοιπόν, είναι σίγουρα το design. Διαθέτει ένα πολύ λειτουργικό site, και προϊδεάζει θετικά τον επισκέπτη σχετικά με την υπηρεσία του.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι πρέπει κανείς να επαναπαυθεί σε αυτό.
Αντιθέτως, χρειάζεται να δοθεί προσοχή και στην ουσιαστική ποιότητα της υπηρεσίας. Μετά από χρήση της συγκεκριμένης πλατφόρμας, θεωρώ ότι τα καταφέρνει καλά.

Αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο, είναι ότι δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργήσει τη δομή μιας καμπάνιας από το μηδέν, με αποτέλεσμα να παρέχει πολύ ευέλικτο design.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού η απόλυτη ελευθερία σε αυτήν την περίπτωση ίσως να μπερδέψει τον χρήστη και να χρειαστούν πολλές ώρες ενασχόλησης για τη δημιουργία των πρώτων newsletters.
Το πώς σε εξυπηρετεί, όμως, να κινείσαι στη δική σου δουλειά, είναι καθαρά προσωπική επιλογή!

Το Moosend δεν διαθέτει δωρεάν πλάνο για όλους, αλλά προσφέρει μια περίοδο χάριτος 6 μηνών στις startup εταιρίες, ζητώντας ένα μικρό κείμενο με τις φιλοδοξίες και τους στόχους τους.

Αν, λοιπόν, έχεις μια επιχείρηση που ξεκινά τώρα και θεωρείς ότι θα ξεπεράσεις τους 2.000 subscribers, θα σου πρότεινα να έρθεις σε επαφή με το Moosend για ένα καλό, δωρεάν ξεκίνημα στο email marketing.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)