Γίνε συντάκτης στο Στάλες στο γαλάζιο ®. |  Στάλες στο γαλάζιο ®

Μετά από 9 χρόνια λειτουργίας και επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο του διαδικτύου, το Στάλες στο γαλάζιο ®, ψάχνει για νέους συντάκτες, προκειμένου να εμπλουτίσει και να ανανεώσει την υπάρχουσα ομάδα του.
Πλεονέκτημα για τις θέσεις έχουν έφηβοι, φοιτητές και όχι μόνο, άτομα που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του Blogging και του Internet αλλά δυσκολεύονται να ξεκινήσουν μόνοι τους.

Πιστεύεις ότι η θεματολογία μας σε εκφράζει...;;;

Έχεις όρεξη, μεράκι, συνέπεια, νέες ιδέες και θεωρείς ότι μπορείς να συμβάλλεις κι εσύ στην προσπάθειά μας...;;;

Επιθυμείς να γράφεις ελεύθερα αυτό που σκέφτεσαι, χωρίς να παίρνεις «γραμμές» από πουθενά και χωρίς το άγχος της λογοκρισίας...;;;

Αν η απάντηση σε όλα αυτά είναι «ΝΑΙ», τότε είσαι ευπρόσδεκτος να έρθεις στην παρέα μας και να δώσεις το δικό σου στίγμα.


Θέσεις που θέλουμε να καλυφθούν:


3 x News Editors:
Χρειαζόμαστε 3 άτομα που να επισκέπτονται καθημερινά τις μεγάλες διεθνής ιστοσελίδες στον χώρο της Τεχνολογίας και του Gaming και να ανανεώνουν την σελίδα μας με τα σημαντικότερα θέματα.

2 x Review/Guide Game Editor:
Χρειαζόμαστε 2 άτομα που θα αναλάβουν την δημιουργία Reviews και Guides για ηλεκτρονικά παιχνίδια.
Δεν χρειάζεται συνεχής ανανέωση. Ένα άρθρο τη βδομάδα είναι μια χαρά για αρχή.

1 x How-To Editor:
Χρειαζόμαστε 1 άτομο που θα αναλάβει την δημιουργία How To οδηγών για προγράμματα, υπηρεσίες και εφαρμογές στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Δεν χρειάζεται συνεχής ανανέωση (Τρία-τέσσερα άρθρα το μήνα).

5 x Facebook Pages Manager:
Χρειαζόμαστε 5 άτομα που θα αναλάβουν την διαχείριση της σελίδας μας στο Facebook.
(Προσθήκη νέου περιεχομένου, εικόνων, συζητήσεων και απάντηση μηνυμάτων, προώθηση σελίδας σε τρίτες).

2 x Video Creator/Youtube Manager:
Χρειαζόμαστε 2 άτομα που θα αναλάβουν να ανανεώνουν με νέο περιεχόμενο και βίντεο, όπως και να απαντάνε σε σχόλια/μηνύματα στο κανάλι μας στο Youtube.
Δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να προσφέρουμε κάποιο χρηματικό αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες σας, όμως με την βοήθεια σας σίγουρα θα μπορούμε στο μέλλον.
Συνεπώς, αυτό που ζητάμε από εσάς είναι ένα σύντομο βιογραφικό, τη θέση που ενδιαφέρεστε, καθώς γράψτε μας μερικά πράγματα για εσάς όπως: γιατί θα θέλατε να μπείτε στην ομάδα του Στάλες στο γαλάζιο, το οποίο θα αποστείλετε στο e-mail μας και θα περιέχει υποχρεωτικά τα κάτωθι:

◙ Πλήρη στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ηλικία κτλ.)
◙ Περιοχή κατοικίας
◙ Στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο σταθερό ή κινητό, e-mail, skype, Viber, Whatsapp)
◙ Σπουδές
◙ Εργασιακή Εμπειρία (αν υπάρχει)
◙ Τομέας ή τομείς που σας ενδιαφέρουν.
◙ Ιστοσελίδα/ιστολόγιο, Κανάλι στο Youtube, Vimeo, Daily Motion, Veoh (αν υπάρχει)


Γιατί να γράψετε για το Στάλες στο γαλάζιο ®...;;;


Το Στάλες στο γαλάζιο διαβάζεται κάθε μέρα από εκατοντάδες αναγνώστες, οπότε είναι μια ευκαιρία να σας μάθει ένα μεγαλύτερο κοινό με ό,τι μπορεί να φέρει αυτό.

Πέρα από την αναγνωρισιμότητα, το Στάλες στο γαλάζιο μπορεί ν’ αποτελέσει μια αφορμή να επεκτείνετε τις επαγγελματικές δραστηριότητες και να σας βοηθήσει να αναδείξετε χαρακτηριστικά της δουλειάς σας που δεν ήταν γνωστά μέχρι τώρα.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται εδώ στόχο έχουν να βοηθήσουν τους επισκέπτες του Στάλες στο γαλάζιο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε χρηστικό επίπεδο.

Η συμμετοχή σας στο Στάλες στο γαλάζιο με την υποβολή κειμένων είναι επιθυμητή και θα την υποστηρίξουμε ένθερμα, με δεδομένο πάντα ότι τα κείμενα αυτά συνάδουν με το ύφος του ιστολογίου μας και τους στόχους του.

Η ομάδα του Στάλες στο γαλάζιο ® σε περιμένει ! ! !

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)