Τι είναι οι προπληρωμένες κάρτες; Ποιες υπάρχουν; Όλες οι πληροφορίες. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEKaRiurdtiuHOKutbvKZLsQO5_5o3gt1qWbFVwODqbKYcJ4o-dmnEqXJTlbTDrDoyPBu6ouG8nI7X4QmE8iPSo_M8t_A-1deMg0HR97AsmkhRWlpv-ncg-E_SbDgtSBXB-W1ZFrkLaAY/s72-c/ebanking.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Πολλοί από εμάς που ενδιαφέρονται να κάνουν αγορές στο internet ήδη τις χρησιμοποιούν...

Τι είναι οι προπληρωμένες κάρτες και ποιες υπάρχουν...;;;

Οι προπληρωμένες κάρτες λοιπόν, είναι ίσως ένα από τα καλύτερα εργαλεία για να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας online.
Ας δούμε όλες τις πληροφορίες, που θα ρίξουν φως σε διάφορα ερωτηματικά σας σχετικά με αυτές.

Τι είναι η προπληρωμένη κάρτα..;;;

Προπληρωμένη κάρτα είναι ουσιαστικά μία κάρτα, η οποία εκδίδεται από μία τράπεζα στο όνομά σας, και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σαν πιστωτική κάρτα.
Όταν ζητάτε από την τράπεζα την έκδοση μίας τέτοιας, στην ουσία προπληρώνετε το ποσό το οποίο θα έχει μέσα της και μπορείτε έπειτα να τη χρησιμοποιήσετε για τις online αγορές σας, μέχρι εξαντλήσεως του ποσού αυτού.
Για παράδειγμα, μπορείτε να εκδόσετε μία προπληρωμένη κάρτα στην τράπεζά σας, πληρώνοντας 300 ευρώ: έτσι θα έχει πλέον υπόλοιπο 300 ευρώ που μπορείτε να το ξοδέψετε στις αγορές σας.

Γιατί να χρησιμοποιήσω μία τέτοια κάρτα...;;;

Αξίζει να δούμε τους λόγους για τους οποίους αξίζει να πάρουμε μία προπληρωμένη κάρτα:

• Καλύτερος έλεγχος των οικονομικών σας: Μπορείτε να τα βάλετε κάτω και να δείτε τι ποσό θα σας έπαιρνε να ξοδέψετε, διαθέτοντάς το για την έκδοση μίας τέτοιας κάρτας, οπότε ξέρετε ότι έχετε για αγορές μόνο αυτό το ποσό, άρα είναι δυσκολότερο να παρασυρθείτε.

• Καλύτερη ασφάλεια: Τυχόν υποκλοπές και λάθη κατά τις συναλλαγές σας, στην έσχατη να σας στοιχίσουν το υπόλοιπο της κάρτας σας που είναι στάνταρ και σχετικά μικρό. Από κει και πέρα, δεν πρόκειται να υπερχρεωθείτε με μεγάλα ποσά.

• Είναι απλά ένα "προϊόν": Το αγοράζετε, το ξοδεύετε και τέλος. Δεν συνδέεται ούτε με τραπεζικούς σας λογαριασμούς, ούτε σας έρχονται λογαριασμοί στο σπίτι, κάνοντάς σας να αγχώνεστε για το πως θα τους πληρώσετε.

• Τη χρησιμοποιείτε κανονικά στο internet: Σαν πιστωτική - χρεωστική κάρτα, λύνοντάς σας έτσι το πρόβλημα των online αγορών.

Ποιες προπληρωμένες κάρτες υπάρχουν...;;;

Αυτή τη στιγμή οι προπληρωμένες κάρτες που υπάρχουν, είναι οι εξής:

Σημείωση:
* Λόγω των capital controls δεν επιτρέπονται οι αναλήψεις μετρητών, ενώ στις αγορές μέσω internet στο εξωτερικό υπάρχουν περιορισμοί ως προς το είδος των συναλλαγών.
Μπορείτε να δείτε πόσο στοιχίζουν και όλες τις χρεώσεις, σε αυτό το site που τα έχει αναλυτικά, όμορφα και περιποιημένα.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως για τις αγορές σας στο internet, εκτός από τις προπληρωμένες κάρτες, εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα που είναι πολύ εύκολο να εκδοθεί και τη χρησιμοποιείτε και σαν αναλήψεως από μηχάνημα ΑΤΜ.

Διαβάστε επίσης Τι είναι χρεωστική κάρτα; Πως λειτουργεί; Όλες οι πληροφορίες.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)