Skype - Καλέστε κινητά και σταθερά δωρεάν για έναν μήνα. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEje2O4845LBterJMmMpN4DiWot75OyTEga0uZuOJFEaMdtSxueWvNW8Kbevjavjf5ULWS1qtor5YvyV3qXOjNgfe-VhyphenhyphenQEQRFJWH2Z0OVJt3XL6wA5ZJYT6iiMGyyU_GC48hDdaNUEIclA/s72-c/Skype+Offers+1+Month+Free+Worldwide+Calls+to+Mobiles+and+Landlines.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0

Ένας μήνας δωρεάν κλήσεων σε όλο τον κόσμο ! ! !


Θα θέλαμε να σας προσφέρουμε ένα μήνα δωρεάν (1) απεριόριστων κλήσεων (αξίας €12,06 το μήνα). Έτσι, εκτός από τις δωρεάν κλήσεις από Skype σε Skype που ήδη έχετε στη διάθεσή σας, πλέον μπορείτε επίσης να καλείτε τους φίλους και συγγενείς σας στο κινητό ή στο σταθερό τους.

Αποκτήστε το ΔΩΡΕΑΝ μήνα με δημιουργία λογαριασμού ή σύνδεση.

Θα χρειαστούν λίγα μόνο λεπτά – μετά θα είστε έτοιμοι να καλέσετε δωρεάν τους φίλους σας μέσω Skype ή ακόμα και να συνομιλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους μέσω βιντεοκλήσεων.

Με μια συνδρομή Απεριόριστες Διεθνείς Skype, Τι κερδίζετε:


• Απεριόριστες (2) κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα σε 63 χώρες/περιοχές και προς κινητά σε 8 χώρες/περιοχές.
• Καμία δέσμευση. Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας όποτε θέλετε. (3)
• Καλέστε όποτε θέλετε – οποιαδήποτε ημέρα, οποιαδήποτε ώρα.
• Ένας πανεύκολος τρόπος να καλείτε από το κινητό, το tablet, τον φορητό υπολογιστή ή την τηλεόρασή σας (4).


Η συνδρομή Απεριόριστες Διεθνείς περιλαμβάνει:


Κλήσεις προς κινητά και σταθερά στις εξής χώρες/περιοχές: Γκουάμ, Ειδική Διοικητική Περιοχή Χονγκ Κονγκ, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Κίνα, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη και Ταϊλάνδη

Κλήσεις μόνο προς σταθερά στις εξής χώρες/περιοχές:

Ανδόρα, Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βενεζουέλα, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Γουαδελούπη, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ινδονησία (μόνο Τζακάρτα), Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κολομβία (εξαιρουμένων των αγροτικών περιοχών - LEX), Κορέα, Κόστα Ρίκα, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μαλαισία, Μάλτα, Μαρόκο, Μεξικό, Μπρουνέι, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Νότια Αφρική, Ολλανδία, Ουγγαρία, Παναμάς, Παραγουάη, Περού, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Ταϊβάν, Τουρκία, Τσεχία, Φινλανδία και Χιλή.

Στη συνδρομή δεν περιλαμβάνονται ειδικοί αριθμοί, αριθμοί αποκλειστικής χρέωσης και μη γεωγραφικοί αριθμοί.

(1). Η προσφορά περιλαμβάνει μια συνδρομή "Απεριόριστες Διεθνείς" διάρκειας ενός (1) μήνα. Η συνδρομή αρχίζει να ισχύει από την ημερομηνία εξαργύρωσης. Κάθε πελάτης δικαιούται μόνο μία δωρεάν συνδρομή Απεριόριστες Διεθνείς Skype. Απαιτείται ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου ή/και από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας. Ισχύουν οι Όροι χρήσης του Skype. Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από την προσφορά, θα πρέπει να διαθέτετε έναν λογαριασμό Skype ή να δημιουργήσετε έναν, και να παρέχετε έγκυρα στοιχεία πληρωμής. Ο πρώτος μήνας είναι εντελώς δωρεάν. Εκτός και εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας μέσα σε 27 ημέρες από την έναρξη της δωρεάν δοκιμής, η συνδρομή θα συνεχιστεί αυτόματα και το ποσό των €12,06/μήνα θα χρεωθεί αυτόματα στην κάρτα σας στο τέλος της δωρεάν δοκιμής, καθώς και στο τέλος κάθε επόμενης περιόδου συνδρομής.

Οι όροι μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Δεν παρέχεται επιστροφή σε μετρητά, εκτός εάν απαιτείται από τον νόμο. Η προσφορά ισχύει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Η Skype διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει αυτή την προσφορά οποιαδήποτε στιγμή και να απορρίψει ή/και να αγνοήσει οποιοδήποτε αίτημα για την απόκτηση της προσφοράς το οποίο, κατά την αποκλειστική διακριτική της ευχέρεια, θα κρίνει ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις ή ότι είναι ψευδές ή παράνομο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να αλλάξετε ή να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ή την περίοδο συνδρομής, κάντε "κλικ" εδώ.

Για πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφής χρημάτων της Skype, κάντε "κλικ" εδώ.

Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη σε Γαλλία, Βραζιλία, Αυστραλία, Τυνησία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αλγερία, Αγκόλα, Μπαχρέιν, Λευκορωσία, Ακτή Ελεφαντοστού, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο, Ινδία, Κουβέιτ, Λίβανο, Λιβύη, Μαρόκο, Ναμίμπια, Ομάν, Πακιστάν, Κατάρ, Κίνα, Κορέα, Ταϊβάν, Νέα Ζηλανδία, Ελ Σαλβαδόρ, Μεξικό, Αργεντινή και Σουηδία.

(2). Ισχύει πολιτική εύλογης χρήσης. Δεν περιλαμβάνονται ειδικοί αριθμοί, αριθμοί αποκλειστικής χρέωσης και μη γεωγραφικοί αριθμοί. Κλήσεις προς κινητά μόνο επιλεγμένων χωρών/περιοχών.

(3). Για να αποφύγετε τυχόν χρεώσεις, θα πρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας μέσα σε 27 ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της δωρεάν δοκιμής.

(4). Απαιτείται η χρήση συμβατής συσκευής, καθώς και συμβατού λειτουργικού συστήματος και υλικού.


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)