Αλλάξτε την εικόνα φόντου στο Google. | Στάλες στο γαλάζιο ®

0H google πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα στην σελίδα της, η οποία μας επιτρέπει να αλλάζουμε το φόντο στην αρχική της σελίδα.

Μπαίνοντας στο Google.gr θα προσέξετε ότι στο κάτω αριστερό άκρο της σελίδας, υπάρχει η επιλογή "Αλλαγή εικόνας φόντου".


Αν κάνετε κλικ εκεί θα ανοίξει ένα παράθυρο στο οποίο υπάρχει μια gallery φωτογραφιών, ανάμεσα από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε κάποια για φόντο στο google.

Εάν θέλετε να επιλέξετε δική σας φωτογραφία κάντε κλικ στο "Από τον υπολογιστή μου" που βρίσκετε στη αριστερή πλευρά του παραθύρου.

Κάντε κλικ στο "Αναζήτηση" και επιλέξτε από τον υπολογιστή σας την φωτογραφία που θέλετε να ορίσετε σαν φόντο.Στην συνέχεια κάντε κλικ στο "Μεταφόρτωση" και περιμένετε μέχρι να ανέβει η φωτογραφία σας ή από κάποια gallery πατώντας στην φωτ/φια που σας αρέσει και μετά κάνοντας κλίκ στην επιλογή.Μόλις "φορτωθεί" η εικόνα θα μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα, η οποία πλέον θα έχει το φόντο που επιλέξατε.


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)