Eγκατάσταση Brushes στο Photoshop - How To Add Brushes In Photoshop. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiTLoYRW0H6TVScSEqJxKgA3-ezDaA_khJ4e8-SXfjylC8T7d7l_xMMxxiTGYAMuTSrm-GUgvKytWxx6lJGaGeWT6GdoRu4u0jhlBKXhAce6-cPl4sHY6rMsyg6Xu5wwPGNCvVizw_jlR0Y/s72-c/100+Free_brushes_for_Photoshop.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0



Καλημέρα σας! To καλοκαιράκι ημερολογιακά διανύει τον τελευταίο του μήνα, αλλά φυσικά εμείς δεν σταματάμε τα μαθήματα εδώ στο "Στάλες στο γαλάζιο"!!!

Λόγο της απουσίας του LoneEagle από τις επάλξεις του "Στάλες στο γαλάζιο", αλλά & με την άδεια του, σας έχω μικρές λύσεις και δημιουργίες στο Adobe Photoshop.

Σήμερα είπα να ξεκινήσω να σας δείξω κάποια βασικά μαθήματα πάνω στο "φωτομάγαζο" όπως το λέει κι ο καλός μου φίλος ο LoneEagle ( αγγλιστί Photoshop ) για όσους προτιμούν την αυθεντική του ονομασία.

Σ'αυτήν την ανάρτηση-μάθημα θα δούμε πως μπορείτε να εγκαταστήσετε μία βούρτσα (brushe) στο Photoshop.

Τα βήματα που θα ακολουθήσετε είναι λίγα & απλά.
Συνήθως την κατεβάζουμε σε μορφη .zip ή .rar και η κατάληξη του αρχείου (extension) είναι .abr

Για να τις δουλέψετε :

Θα πάτε να δείτε την ανάρτηση αυτή για να δείτε πως ρυθμίζετε τους κρυφούς φακέλους.



Κάνετε extract τις βούρτσες, στο
C:\Documents and Settings\ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ \ Application Data\ Adobe\ Adobe Photoshop ***(CS4)\ Presets\ Brushes.



Όπου *** είναι η έκδοση του Photoshop που έχετε.

ή

Μπορείτε να τις κάνετε extract σε οποιοδήποτε φάκελο επιθυμείτε ή ακόμα καλύτερα για να μην μπερδευτείτε, στην επιφάνεια εργασείας σας.

Μετά μέσα από το πρόγραμμα, θα πάτε στο brushes palette και κάνετε "κλικ" επάνω δεξιά στο βελάκι και στο drop-down menu που θα σας βγάλει θα πάτε στην επιλογή Load Brushes...



και θα διαλέξετε όποια θέλετε από τον φάκελο (folder) που τις έχετε καταχωρήσει.



και μετά θα είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε από την μπάρα εργαλείων.



Καλή σας Επιτυχία!!!!!!!

Τα καλύτερα έρχονται!!!!!!!!!!!

Εδώ σας έχω πάνω από 100 βούρτσες για να κάνετε τα πειράματά σας!!!


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)