20 καλύτερες και διασκεδαστικές on-line Photo Editors για επεξεργασία φωτογραφιών. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://3.bp.blogspot.com/_L116RpGjEMY/S2m780F5uVI/AAAAAAAABKI/WevfKfH6Iq8/s72-c/20%20%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20on-line%20Photo%20Editors.png' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Web Photo Editors είναι on-line εργαλεία όπου  κάποιος που μπορεί εύκολα να τροποποιήσει τις εικόνες, να κάνει αλλαγή στο μέγεθος, να κάνει επεξεργασία ψηφιακών φωτογραφιών ή γραφικών αρχείων και το καλύτερο,  δεν χρειάζεται εγκατάσταση κάποιου λογισμικού στον υπολογιστή σας.
  Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις εικόνες ανεβάζοντας τις από τον υπολογιστή σας ή εισάγοντας τις φωτογραφίες σας  απευθείας από το δικτυακό σας χώρο.
  Μπορείτε να διασκεδάσετε με τις φωτογραφίες σας με αυτά τα on-line εργαλεία  και να τις μετατρέψετε σε  τρέλα  σχέδια.
Λοιπόν, μετά από καιρό χρήσης του Photoshop αποφάσισα να δοκιμάσω δωρεάν online εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών και ως αποτέλεσμα προέκυψε αυτή η λίστα με μερικές από τις καλύτερες Web Photo Editors , που είναι ικανές εναλλακτικές λύσεις να αντικαταστήσουμε  ισχυρές εφαρμογές  όπως το Adobe Photoshop και GIMP.

1. Sumo Paint:

sumo
Sumo Paint έχει σχεδιαστεί περισσότερο για τη δημιουργία εικόνας και όχι για την επεξεργασίας εικόνας. Με άλλα λόγια, είναι ένα εργαλείο για τη δημιουργία τέχνης και είναι εντελώς δωρεάν. Σε αντίθεση με τις άλλες εφαρμογές από άδω δεν μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας σε sites όπως το Flickr και Facebook. Έχει όμως ένα online  γκαλερί όπου και  μπορείτε να ανεβάστε μερικές από τις εργασίες σας.
Sumo Paint είναι διαφορετικό από τα άλλα online εργαλεία επεξεργασίας εικόνας, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από brushes για να επιλέξετε, υπάρχουν ρυθμίσεις για το μέγεθος, την διαφάνεια, scatter, και γενικός έχει εργαλεία που δεν απέχουν πολύ σε χρήση από το Photoshop, όσοι ασχολούνται με το Photoshop θα νιώθουν αρκετά εξοικειωμένοι με τα εργαλεία του.

2. Photoshop.com:

photoshop.com
Photoshop .com είναι ένα δωρεάν εργαλείο που προσφέρει η Adobe ,  μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα online εργαλεία επεξεργασίας και 2 GB χώρου φιλοξενίας για τις φωτογραφίες σε ένα custom URL , όπου μπορείτε να  οργανώσετε τις φωτογραφίες σας σε μια δημόσια γκαλερί και να δημιουργήσετε  παρουσιάσεις.

3. Picture2Life:

collage-002-g
Picture2Life είναι άλλο ένα  online εργαλείο επεξεργασίας εικόνας.
Η υπηρεσία σας επιτρέπει να εισάγετε εικόνες από ιστοσελίδες όπως το Flickr, MySpace, Photobucket και Hi5 και να επεξεργαστείτε τους σε απευθείας σύνδεση. Περιλαμβάνει αρκετά εργαλεία, ενδεικτικά αναφέρω μερικά όπως,  Greyscale, σέπια, υδατογράφηση , flip και όξυνση. Όταν τελειώσετε την επεξεργασία, μπορείτε να κατεβάσετε στη συνέχεια  τις εικόνες σας ή να την εξαγάγετε σε Flickr ή ImageShack.

Picture2Life προσφέρει επίσης μια  πρόσθετη επέκταση για  το Firefox ή το Internet Explorer.

4. Seenow:

Seenow
Διαλέξτε ανάμεσα σε αρκετά funniest templates και  photo montages, ανεβάστε την φωτογραφία σας και διασκεδάστε.


5. befunky:

befunky
BeFunky επιτρέπει σε ανθρώπους  που δεν έχουν πολύ γνώση από επεξεργασία φωτογραφιών, να δημιουργούν εύκολα πλούσιο φωτογραφικό και καλλιτεχνικό αποτελέσματα από τις ψηφιακές εικόνες τους. Με ένα κλικ μπορείτε να προσθέσετε εφέ στην φωτογραφία και να δημιουργήσετε  τα επιθυμητά αποτελέσματα χωρίς κόπο με απλές ρυθμίσεις.

6. fotoflexer:

fotoflexe1
fotoflexer είναι ένα ελεύθερο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, όπου μπορείτε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας, να προσθέσετε  εφέ , να κάνετε ρετούς, να διακοσμήσετε τις φωτογραφίες σας με όμορφα stickers, να προσθέσετε borders και fonts  στις εικόνες σας με ένα μόνο κλικ και πολλά άλλα.

7. pixlr:

pixlr
Pixlr είναι ένα πολύ βασικό και απλό online πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, το όποιο είναι και πολύ δημοφιλής σε σύγκριση με άλλα δωρεάν online εργαλεία επεξεργασίας εικόνας, και αυτό επειδή το Pixlr δεν μας ζητά να εγγραφούμε για να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε  τα online app, επίσης  το γραφικό περιβάλλον είναι εκπληκτικά απλό κι ομαλό, που μας επιτρέπει να επεξεργαστούμε, να προσαρμόσουμε , να εφαρμόσουμε φίλτρα και να διαχειριστούμε  τις εικόνες σε απευθείας σύνδεση.
Pixlr είναι πολύ απλό στην χρήση και δημιουργήθηκε για χρήστες που έχουν βασικές ανάγκες επεξεργασίας. Τα εργαλεία που διαθέτει  είναι άκρως αποτελεσματικά, και παρέχει πολλά από τα εργαλεία που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε desktop εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας, αλλά ποτέ δεν ονειρευτήκαμε ότι ήταν δυνατό σε online εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας.

Αν ψάχνετε για ένα καθαρό και απλό πρόγραμμα online επεξεργασίας εικόνας τότε Pixlr είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

8. Splashup:

Splashup
Splashup διαθέτει πακέτο από  εκπληκτικά ισχυρό σύνολο εργαλείων επεξεργασίας  εικόνων και ορισμένα από τα εργαλεία που περιλαμβάνει είναι  brushes, φίλτρα, Layers, layer effects και αρκετά αλλά. Στην πραγματικότητα, είναι σαν μια lite έκδοση του Photoshop.

Μπορείτε να ανοίξετε φωτογραφίες από τον  υπολογιστή σας, από το Flickr, από το Facebook, Picassa, ή από οποιοδήποτε URL που έχετε ορίσει. Εχει επίσης το δικό του file format και μας επιτρέπει   να αποθηκεύουμε την εργασία μας.

9. Pixenate:

Pixenate
Pixenate  είναι ένα απλό , σε σύγκριση με τα παραπάνω , όμως ένα πολύ δυνατό online εργαλείο επεξεργασίας εικόνων .

Διαθέτει 18 εργαλεία , τα 8 από αυτά είναι κρυμμένα κάτω από το  link Show fun effects .Χαρακτηριστικά μπορείτε να κάνετε περικοπή, περιστροφή, αλλαγή μεγέθους,  να επεξεργαστείτε χρώματα, την όξυνση , να καθαρίσετε τα  κόκκινα μάτια,  να προσθέσετε  αστεία εφέ και πολλά άλλα  .

Όταν τελειώσετε τη επεξεργασία, μπορείτε να αποθηκεύσετε την φωτογραφία στον υπολογιστή σας η να την ανεβάσετε στο Flickr

Αν χρειάζεστε μια γρήγορη online επεξεργασία φωτογραφιών, τότε αυτό το εργαλείο είναι ότι πρέπει .

10. Picnik:

ope-06
Picnik είναι ένα  εργαλείο για απλές και γρήγορες αλλαγές σε  κάθε είδους φωτογραφία, και αυτό που νομίζω ότι το καθιστά εξαιρετικά χρήσιμο, είναι το γεγονός ότι μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από κάθε δικτυακό τόπων, που πιστεύω ότι είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό

Picnik σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες  με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να κάνετε περικοπή, περιστροφή, αλλαγή μεγέθους,  να επεξεργαστείτε χρώματα, την όξυνση, να καθαρίσετε τα  κόκκινα μάτια,  να κάνετε αυτόματη διόρθωση και πολλά άλλα .

Όταν επεξεργαστείτε την φωτογραφία μπορείτε  να την αποθηκεύσετε άμεσα σε Flickr σε Photobucket, Imageshack, TypePad,  Snapfish,  SmugMug, το Windows Live Spaces και σε άλλες υπηρεσίες .

11. Aviary:

aviary
Είναι ένα αρκετά δυνατό εργαλείο  , όπου μπορείτε να επεξεργαστείτε φωτογραφίες , vectors , μπορείτε να κάνετε remix στα audio tracks και audio clips.

12. FlauntR:

flauntr
flauntR είναι ένα ελεύθερο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών ,όπου μπορείτε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας, να προσθέσετε  εφέ  και καμβάδες, backgrounds και fonts  στις εικόνες σας με ένα μόνο κλικ.
Μπορείτε να ανεβασετε τις εικόνες απευθείας από το Flickr ή τον υπολογιστή σας. Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα online φωτογραφικό άλμπουμ για την αποθήκευση φωτογραφιών.
Με το flauntR μπορείτε να εφαρμόσετε όμορφες ψηφιακές κορνίζες  στις φωτογραφίες σας, για τις κοινότητες όπως το Facebook , MySpace  η για το blog σας.

13. FunPhotoBox:

funphotobox
FunPhotoBox είναι ένα online εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών όπου μπορείτε να δημιουργήσετε αστείες εικόνες από τις φωτογραφίες σας. Απλά φορτώστε τη φωτογραφία σας και να εφαρμόζουν εκατοντάδες επαγγελματικά σχεδιασμένα εφέ  φωτογραφιών.
FunPhotoBox προσφέρει online υπηρεσίες για να διασκεδάσετε με τις φωτογραφίες σας, μπορείτε να δημιουργήσετε εξώφυλλα περιοδικών με την φωτογραφία σας, ευχετήριες κάρτες με φωτογραφίες σας και αρκετά άλλ...

14. dumpr:

dumpr
Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και διαλέξτε ανάμεσα στα χιλιάδες πρότυπα για να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε παιχνίδι .

15. funny.pho.to:

funny.pho.to
Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας, διαλέξτε ανάμεσα στα αμέτρητα photo templates  που προσφέρει η υπηρεσία και κάντε διασκεδαστικές τις φωτογραφίες σας.

16. FotoTrix.com:

fototrix
Ανεβάστε τις ψηφιακές φωτογραφίες σας  για να προσθέσετε διασκεδαστικά  εφέ και σχεδιαγράμματα. Υπάρχουν πάνω από 2.500 πρότυπα για τις ψηφιακές σας φωτογραφίες! Προσθέστε σκηνικά βραβείων Emmy,  και  Oscar ή απλά προσθέσετε αστεία εφέ  στις φωτογραφίες σας. Κάντε τις εικόνες σας διασκέδαση σας .  Δημιουργήστε προσαρμοσμένες λεζάντες και πολλά άλλα  !

17. Pizap:

Pizap
Pizap είναι ένα διασκεδαστικό ελεύθερο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εύκολα αστείες εικόνες με τις ψηφιακές φωτογραφίες τους, όπως βλέπετε από το αποτέλεσμα στην εικόνα πάνω.

18. Funnywow:

Funnywow
Εφαρμόστε στις φωτογραφίες σας αστεία εφέ, βάλτε κορνίζες, κάντε τις αφίσες η ότι εσείς μπορείτε να φανταστείτε.

19. jpgfun:

jpgfun
Jpgfun είναι ένα εύκολο στη χρήση δωρεάν online υπηρεσία για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας! Μπορείτε να βελτιώσετε την φωτογραφία σας με διαφορετικά ενδιαφέροντα και αστεία αποτελέσματα ή να βαλετε την φωτογραφία σας σε ένα εξώφυλλο περιοδικού.

20. Blingee:

Blingee
Προσθέστε Glitter, Graphics, και σχόλια για να διαμορφώσετε τις εικόνες σας, και μοιραστείτε τις με τους φίλους σας!

Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, ακόμη και αν έχετε περισσότερους συνδέσμους που σχετίζονται με online εργαλεία και υπηρεσίες που βοηθούν τους αναγνώστες μας και  ενδεχομένως θα θέλατε να τα μοιραστείτε  μαζί μας .

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)